Μια καλή απόφαση

Αν οι στρατιώτες πέσει αγαπούσε τελευταία … “για να ανοίξετε την επ ‘ακροατηρίου συζήτηση, αλλά αυτό το έτος μια απόφαση σαν χθες μιλήσαμε όμως, αυτό το έτος, με η ακοή, για να είναι το καλύτερο στο πρωτάθλημα Συμμερίζομαι την άποψη του κ Σπανός, το σημαντικό πράγμα, όταν συζητάτε, ρίξτε μια καλή απόφαση: να μιλάμε θεωρούμε την ιδέα του Παναθηναϊκού, το οποίο είναι κακό για την ομάδα, μεγάλο παιχνίδι από τον Μάρτιο μέχρι τον Αύγουστο, και τη σημασία της πρότασης του ΠΑΟΚ, στο ποδόσφαιρο. ήταν Fun περισσότερα αντίγραφα του βελγικού συστήματος, οι ομάδες θα παίξουν στα παιχνίδια τελευταία τροποποίηση του με το αντικείμενο της τελευταίας National League, παίζοντας την κατηγορία των διευθυντικών στελεχών, χωρίς όλα αυτά. ”
Αθλητισμός 59,3 Metropolis “,” Προβολή “τρίτο μέρος” φιλοξενία Αλέξης Κούγιας, μιλώντας για τα πλέι-οφ, η εκδίκασή ελληνικού ποδοσφαίρου, το γήπεδο της ΑΕΛ και τη δύναμη του Άρη και να τρέξει  Γιάνιννα, Κρήτη.

Αλέξης Κούγιας αυτό λεπτομέρεια:

Στην περίπτωση του Άρη και την έκδοση της εκκένωσης: «Ο Άρης, παράσιτα Αγίου χρόνο Αλεξίου Inā’oukou πράγματι οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα της ΑΕΛ ποδοσφαιρικής ομάδας, στη συνέχεια, να κατανοήσουν τον Άρη και η αυτή δεν χορηγείται, νομίζω ότι είπε στο περιθώριο μου FC … είναι μια επέκταση “,” η Piladaki “,” ελάττωμα “τελευταία τρία FC FC εκκαθάριση. πλεγμένο.

Για ένα έργο με την επέκταση FC Arena “Λάρισα έργο του φιλτράροντας, λέγοντάς της, στις eggyisews Δεν ξέρω ποιος θα παίξει στο γήπεδο, και πρέπει να καταλαβαίνω ότι ο κ Piladakis η οποία είναι 4-5 φορές περισσότερο από το συνηθισμένο τις αμοιβές τους στο γήπεδο. σε αυτό, την αποπληρωμή των χρεών και G Piladaki Τράπεζας Πειραιώς (Πειραιάς), ο οφειλέτης δηλ. για παράδειγμα, να κάθεται εκεί. έχω μια καλή σχέση με τον κ Piladaki, νερό Πειραιά σε κρασί. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *