Αγώνες το χειμώνα

Οι δείκτες έχουν εκπαιδεύσει πολύ καλά, νομίζω ότι το καλοκαίρι θα είναι σε θέση να παρουσιάσει μια καλή εικόνα, αλλά μετά το παιχνίδι σας αρέσει το χειμώνα με την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της.

“Κύπρος θα κυκλοφορήσει το Σάββατο, 26 Νοεμβρίου και το τσάι-μισό πρωταθλήτρια Μαρία Μπελιμπασάκη Ανδριάνα Φέρα έφηβος Άρης Δρίτσας, neanida Tachtara και Ανδρέας Paidas Πανταζής να παρασκευάζονται στη Λευκωσία στις 8 Δεκεμβρίου.
Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών υποστηρίζοντας ΑΡΗΣ Δρίτσας 400 μέτρα και καλύπτει Tachtara αλήθεια στο Τριπλούν. Ως μια ομάδα πρέπει να Paidas αυτή τη στιγμή συζητείται στη συνέντευξη καλοκαίρι ανταγωνίζονται σε ερωτήσεις του παγκοσμίου πρωταθλήματος του. “Αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν τη δυνατότητα, νομίζω ότι μπορείτε να βρείτε στα μεγάλα πρωταθλήματα. Όλοι παρακολούθησαν την εκδήλωση μακριά », είπε.

«Θα κάνουμε ένα κύκλωμα των προετοιμασιών στη Κύπρος και κατά το μήνα Ιανουάριο με δύο κορίτσια (rr Μπελιμπασάκη, Φέρα) θα ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική για το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας», δήλωσε ο προπονητής έχει Γιάννινα βιώσει: «Μπελιμπασάκη ξεκινά συνήθως. η προετοιμασία για τη χειρουργική επέμβαση στο πόδι. Κάνει μερικούς αγώνες το χειμώνα, αλλά αν αλιεύονται συμμετοχή όριο 60 μίλια μόνο εάν είναι σε θέση να έχουν μια καλή κατάσταση. “”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *