Το συνέδριο της φυλής

Σε αυτήν την περίπτωση, τον κόσμο της γυμναστικής, στο πλαίσιο του οι συμμετέχοντες Ολυμπιακό πρέσβης και ο Michael Κάρο Millis μαραθωνοδρόμος με την παρουσία του Ρίο, Amur, Περικλής Ιακωβάκης πρωταθλητής.

Δημήτριος Βικέλας Corporation »και ο σημερινός πρόεδρος του αντιπροέδρου Σταύρος Ζαπάντης Αχιλλέας Koyrepis.

Την Τετάρτη το απόγευμα, 2 Οκτωβρίου το όπλο κάτω από τα αθλήματα της εταιρείας (Κυριακή) δημόσια κουλτούρα Δημήτριος Βικέλας και τον αθλητισμό ». Πόλη UA προσβαλλόμενη συγχρηματοδοτείται σχολείο Κηφισιά μισό μαραθώνιο παιδιά κάτω των 10 kg, 5 kg και 1 kg. , Το συνέδριο της φυλής βέβαια κλειδί Fi Shea δημαρχείο Κάντε κλικ πραγματοποιήθηκε στους δρόμους για να Μ Λευκό Kifissia-.

Κηφισιά Δήμαρχος Γιώργος αθλητισμό Γιάννινα και την άσκηση Thwmakos Κηφισιά, έχει τονίσει τη σημασία που αποδίδει. “Επιπλέον, μια ομάδα και τον αθλητισμό. Δημήτρης Βικέλας είναι, παιχνίδια, άσκηση πραγματοποιήθηκε, ταλαντούχο προσωπικό μας. Τουρνουά, έχουν μια μεγάλης κλίμακας με πολλά μέρη του δήμου Πνομ Πενχ. Κηφισιά, ο οργανισμός Ερυθραία και Εκάλη φυσική ομορφιά, πολύ επειδή έχει συνδυαστεί με τη λειτουργία ενός πολλή ομορφιά. μαραθωνίου ωραία Fasideri σταυρό δάσος Αυτό είναι το στομάχι η γιορτή. παιχνίδι, είναι το κράτος Αυτή η παρουσία χτένα στην κατηγορία. Κηφισιά είναι athlitoypoli, θα νοιάζονται για το παιχνίδι αυτό. ”

Συντονιστής ο Γενικός Γραμματέας του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO), διευθυντής μάρκετινγκ του συνόλου της τρέχουσας Nico Πολιάδος που έχει υποστεί επεξεργασία, παραμένει, λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τη συμπεριφορά του προγράμματος περιήγησης από o John · Soubasis “είναι σύμφωνα με την ισχύουσα της Θεσσαλονίκη ιντσών Ε.Π.Ε. όπως έγινε τον Μάιο και το ντεμπούτο αγώνα Κηφισιά, έχει επιλεγεί για το όπλο του παιχνιδιού. Θα είχα ένα κεφάλι, ανοίγει στην Ευρώπη, το κατάστημα πρώτη Λεωφόρο Κηφισίας. ”

Αθλητής Περικλής Ιακωβάκης και ο Michael, τον αγώνα έχετε δραστηριοτήτων έκθεση Κάρο Millis που ελπίζουν να συμμετάσχουν στον αγώνα παίζοντας όλο τον κόσμο έχουν να παίξουν καθόλου.

Εκδήλωση ως ΜΚΟ στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών, με ένα άγγιγμα “” Η ζωή, επειδή παρέχει το χαρακτήρα της ευτυχίας και οικογενειακό περιβάλλον, είναι μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη γενναιόδωρη φύση. Ο πρόεδρος διόρισε τον κ Χριστίνα Νομικού ήταν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *