Το καλύτερο ξεκίνημα

Λονδίνο “δυαδική” Άρσεναλ “Emirets», 4-1 Lester (εσωτερική) και Τότεναμ 1-1, «κόκκινο» στο Ηνωμένο Βασίλειο από ό, τι στην πρωτεύουσα, το καλύτερο αποτέλεσμα. Το μόνο αρνητικό αντίκτυπο της φετινής Λίβερπουλ boernili (0-2) είναι. Η τελευταία στάση ήταν το Λίβερπουλ και πάλι, ένα καταπληκτικό 13 βαθμούς με την τρίτη θέση σε περίπτωση πρωτάθλημα, 5-1 «Anfilnt» συνετρίβη.

Ως εκ τούτου, η γερμανική ηγετική ομάδα στο Λίβερπουλ τα τελευταία οκτώ χρόνια, το καλύτερο ξεκίνημα από τότε που ήταν στον πάγκο Μπενίτεθ. Διζωνικής Jamie Karacher τηλεόραση και ο νικητής τίτλο της Premier League της αναγνώρισης ενός μεγάλου σκοπού:

Λίβερπουλ είναι ικανός για μεγάλα πράγματα φέτος Γιάννινα. ζώνη Jürgen · 4 ομάδες. Παραδόθηκε από σκοράροντας μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι και την τρίτη σεζόν, “Στάμφορντ Μπριτζ” Τσέλσι 2-1, Antonio · CONDE ομάδα τους για πρώτη φορά στην Premier League στην αποτυχία της.

“Έχετε 15 τοπικών δύο καλύτεροι χρόνοι και σταμάτησε με οποιονδήποτε τρόπο. Η ποιότητα, και είμαστε, θα ήθελα να ακούσω την τεχνογνωσία, και εμείς τη νίκη πρωταθλήματος. Φυσικά, εμείς θα κερδίσουμε, θέλουμε, αλλά θα είναι, αν δεν ξέρω. Έχω αυτό εποχή για την επίτευξη της επιθυμίας. κάνω αυτό που πρέπει να διακρίνεται από άλλες ομάδες, μπορούμε να πούμε ότι όλοι οι χαρακτήρες, το όνομα “υποστήριξε ότι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *