Μίνι ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε

Έλληνες παίκτες να βγούμε από τα μέρη, και οι στόχοι που έχουν συμφωνηθεί με ένα γκολ στο 12? Herbert Hunter βρεθεί σε θέση να εκτυπώσετε την επιρροή απάντησή τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα επέστρεψε στην Ελλάδα έχασε kefak δροσερό και μοναδική ευκαιρία, αλλά επειδή ζήτησε πας το ισοσταθμιστή με leyk εγγράφως κορυφαίος παίκτης, σκόραρε με 2-0 και τσαλακωμένος “πρωτότυπο” Ελληνική ελπίδες πρόκρισης.

Μίνι ομάδα ποδοσφαίρου νίκησε την Ελλάδα στην ευρω-2016- EMF Ουγγαρία με 2-0 στο δεύτερο παιχνίδι στην Αγγλία και έμεινε στη θέση του στην ομάδα.

Ntrenoba. “Είμαστε απογοητευμένοι.”

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο πρώην επικεφαλής της ελληνικής ομάδας Ανδρέας ntrenoba είπε. «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρει τη νίκη και να την καταστείλει, γιατί ο στόχος μας ήταν να έρθει. Ευχαριστούμε τους Έλληνες οπαδούς που μας υποστήριξαν με όλη τους τη δύναμη, όλο το παιχνίδι.”

Στη συνέχεια, το τελευταίο αγώνα της ομάδας την Τρίτη 25/08, (14:00 Θαύμα -1 HD) Κύπρος.

Αγγλία mpakoys, MC Classic SS, Herbert, Ariel, Murphy, Καζίνο Ράμα, bermaza, Delia, Canonie, αγοράζουν, Gardner, Mohammed, Κάμπι

Ελλάδα (gkaifillyas) ξανθιά, αστακό, μάντης, Τζανέτος konstantagkas ,, ntrenoba, ntoymos, gkyalis, gkyatis, fragyadakis, Χατζή Λευκαρίτης, kefak, τροχός γάδου μου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *