“Όλα τα παιχνίδια Charity4U”

End. Ευγενία Tzannini, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το φάρμακο, είναι ένα μέλος της ομάδας των εθελοντών και ακόμη και ως καπετάνιος το 2004, αλλά Cretonaxiosa είναι Πάστρα και του έργου των ομάδων.

Εκτός από τα αρχικά μέλη: ομάδα Stamatatoy, EFI, Liaroy Σιψά μου, Στέλιος Μιχαλόπουλος Νίκος Καρανικόλας, Μίχος Κωνσταντίνος, Σωτήριος Πάστρας, Μιχαλάκης Ιωάννης Παπαϊωάννου, Βασίλη Μαρούλη, Θεόδωρο Ζουμπουλάκη, Βαγγέλης Zoyrmpakis, Παύλος Κανελλόπουλος συνελήφθησαν Ισαάκ Καρυπίδης.

αθλητές στήριξη για την ενίσχυση της ελληνικής πας , δύο ερασιτέχνες και παιδιά και τους νέους να κερδίσει και τους Έλληνες, λαμβάνοντας μια μη-νέα “διακρίσεις Charity4U παιχνίδια” για όλους, και δύο αθλητικά έλεγχο εκδήλωση, και η συμμετοχή του προγράμματος, και το σεβασμό Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όλα τα μη-κερδοσκοπική οργάνωση “Όλα τα παιχνίδια Charity4U”, διορίστηκε το 2017, έχει τρία μεγάλα αθλητικά γεγονότα, να ενώσει όλες τις γωνιές της Ελλάδα σχετικά με το κόστος του παιχνιδιού και της διαφήμισης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *