Το καλύτερο περιβάλλον για το μέλλον

Η δύναμη και η συγκέντρωση του προϊόντος και είναι διαθέσιμη σε ένα μυστήριο:
«Το γεγονός ότι δεν έχουμε τη συγκέντρωση του παιχνιδιού. Αυτό ατρόμητος και 75, και εμείς πρέπει να χάσετε μερικά σημεία σε άλλα παιχνίδια. Είμαστε παίκτες ποιότητας, μερικά από τα άλλα παιχνίδια, έχασε 1 -2 περίπτωση, και ίσως έχουμε στρέψει η δύναμη του κινήματος υπέρ της κατάστασης. τα τελευταία 90 λεπτά του ένα μεγάλο παιχνίδι, ας πάμε και, φυσικά, θέλεις. “

 

Δύο ημέρες πριν από τη νίκη του το καλύτερο περιβάλλον για το μέλλον:
«Είναι σημαντικό για μας μελλοντικά παιχνίδια θα έχουν την ίδια ένταση και συγκέντρωση. Σπίτι πας μακριά από το σπίτι, ειδικά όταν ο στόχος είναι απλός. Παίξαμε το ρόλο πάρα πολύ.»

 

«Την Πέμπτη, αυτό είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα: η κάμερα μετά από 3-0 διεύθυνση ΤΟΥΜΠΑ Πλατανιάς νέα μισούσε τριφύλλι λεπτομέρεια κουρασμένο μυαλό και το σώμα μας, και μας άφησε στο τέλος των διακοπών…»
Τα τελευταία δύο, σκοράροντας πέντε γκολ και πόρων του ποταμού:
«Είμαι πίσω και δεν θέλω να το κάνω, επειδή είμαστε στον ποταμό, το γεγονός ότι μπορώ να κάνω, δεν είμαι χαρούμενος. «Είμαι πολύ χαρούμενος με πέντε γκολ και σχεδόν ΝΊΚΕΣ μας».

 

Οι πολύ μικρές νικητές και ο πρώτος στόχος:
«Αφού ο στόχος είναι εύκολη και έχουμε στρατόπεδο στο ελεύθερο παιχνίδι, και αυτό. Κανονικά, η ομάδα του παίξει πάρα πολύ κοντά, και πολλοί από μας δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Πρέπει να είπε το Υπουργείο και εξακολουθεί να είναι ο στόχος μας, και αυτό είναι μια ευκαιρία στόχους πολύ γρήγορα και βρείτε παίκτες και προσπαθούν να βρουν τρόπους να υπάρχει απόσταση. για να κερδίσετε είναι εύκολο, είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον. χαρά ότι λάβαμε το Κύπελλο και ελπίζουμε να κερδίσει δύο παιχνίδια.

 

μπανάνες, μετά να συμπεριλάβει για το σκοπό αυτό είναι:
Αλλά ο στόχος μου εδώ στην πρώτη θέση, διότι:». Είναι λυπηρό το γεγονός ότι πολύ καλά, αλλά το πιο σημαντικό, θα πρέπει οι τρεις βαθμοί.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *