Εξέπληξε τους πάντες στη διοίκηση

Μετά .. “Χθες, συνειδητοποίησα ότι αυτή η απόφαση θα γίνει γνωστή Φίλιπ Λαμ Μπάγερν Φίλιπ Λαμ είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες στη Βαυαρία σε περισσότερο από μια δεκαετία, και είμαστε σίγουροι ότι ο αρχηγός μας έχει επικεντρωθεί στις δεσμεύσεις που ανέλαβε στο πρωτάθλημα, κύπελλα και το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η πόρτα Μπάγερν θα είναι πάντα διαθέσιμη για τον Φίλιππο. ”

Να θυμάστε ότι αιχμές συμβεί χειραγώγηση, αρχηγός της ομάδας στο τέλος της ζωής του, που δημοσίευσε τη Βαυαρία.

Club στο Μόναχο, αναφέροντας, η οποία υπεγράφη από τον Karl-Heinz Rummenigge και την αρχική Chênes σημαίνει Φίλιπ Λαμ, ο αντιπρόσωπός του, αποκάλυψε … εξέπληξε τους πάντες στη διοίκηση του γεγονότος ότι έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό με την απόφασή του.

“Μόναχο MPAG εκστρατείες ακολουθούν Φίλιπ Λαμ και του αντιπροσώπου του Η πρώτη Chênes. Και να συζητήσουν ανοιχτά και δημιουργικά τους τελευταίους μήνες με τη Philip ευκαιρία να συμμετέχουν στη διοίκηση Γιάννινα του συλλόγου. Στο το τέλος των perasmenies εβδομάδα μας λέει ότι σε κάποιο σημείο, και εγώ δεν κάνω η στάση της διοίκησης, θα ήθελα να τελειώνουν νωρίς στο τέλος αυτής της σεζόν, αλλά το συμβόλαιό του λήγει 30 Ιουνίου, 2018, “πρωτότυπο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *