Ένα παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους

Έργο που, όπως γνωρίζετε, αυτή τη στιγμή, όταν θεσπίζει μέτρα για να παίξει σκάκι διαφορετικό παιχνίδι, και οι παίκτες του παιχνιδιού, κ.λπ., και αυτό είναι αυτό που είναι.

Η ιστορία αυτής της προσπάθειας Stayroyl βρέθηκε. Κυβέρνηση στο πλευρό του. Θέλουμε την αριστεία σε όλους και καλώς να μας με κάθε χαρά, και η μητέρα της.

Η τιμή του πετρελαίου στο Γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου της σύγκρισης COSTA βρήκε ένα νέο πρωταθλητή στο Jesi, ο πρωθυπουργός Αλέξης Tsipr Stavroul Tsolakidoy και Παυλόπουλο, του Προέδρου της Δημοκρατίας Prokop.

Περισσότερα από 16 χρόνια για την πλειοψηφία του πρώην προέδρου Τζορτζ Makropoulo Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία πας και τον πρόεδρο Βασίλη Theodor.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Σταύρος Κόντρα .. “με μεγάλη χαρά σήμερα γνώρισα χρυσό Αλέξης κορίτσι που μεγάλους αθλητές μεγάλη μαθητής του σχολείου είναι επίσης σημαντικό να αποφευχθεί κάνει μια μεγάλη αλλαγή σηματοδοτεί Feat μεγάλο μέλλον και το περιθώριο. Είδε τη διαδικασία τα παιδιά και να κρατήσει την οικογένειά σας.

Συγκεκριμένα, Παυλόπουλο Prokop “ένα παράδειγμα για τους νέους ανθρώπους να καταλάβουν ότι αν πιστεύουν στον εαυτό τους και να τους, και πρέπει να κάνουμε περισσότερα και ανάγκη, και πολλά παραδείγματα ..”

Μετά τη συνάντηση, ο Υφυπουργός του Υπουργείου Maximo Tsolakidoy, τον αθλητισμό, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο, τον Πρόεδρο.

Τέλος, μετά από Tsipr Twitter, συγγραφέας Αλέξης πρωθυπουργός συνάντηση που έδειξε ότι ο κόσμος περισσότερο από 16 χρόνια », ένα παράδειγμα της κατάθλιψης στο μέλλον.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *