Τουρνουά Παραδείσης εβδομάδας

“Θετική Donia” προσελκύει παίκτες από όλη την Ελλάδα και να συμμετάσχουν ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού Γιάννινα, λέει ο Γιώργος Παραδείσης, μετά την χρέωση των πιο κάτω:

“Στόχος μου φέτος είναι να πληρούν τις προϋποθέσεις για την εθνική ομάδα της Ισπανίας στη Μεσόγειο το καλοκαίρι του 2017. Τέλος, στο σύστημά μου με το γράψιμο nopti αποδείχθηκε μια καλή επιλογή για την ανάπτυξη αθλητικών και είμαι πολύ χαρούμενος μέχρι στιγμής με στόχο μια καλύτερη εναλλακτική λύση . ”

Leđa Βρέθηκαν αλλού στη μύτη Γιώργος Ανδριανός, των πόρων Joseph Lada συμπληρώνοντας πρώτο άθλημα Τριάδα του. τουρνουά Παραδείσης εβδομάδας, μέρος από τα τέσσερα γεγονότα και κέρδισε τρία χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο η ιστορία αυτής της προσπάθειας.

“Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ καλή και όλοι οι παίκτες είναι πραγματικά έτοιμο για να ξεκινήσει η σεζόν. Ο ανταγωνισμός είναι ένα φανταστικό αθλητικούς αγώνες διοργανωτές του συλλόγου. 2.000 μέτρα είναι μια μακρά παράδοση που χρησιμοποιούμε για να δοκιμάσει την υπομονή μας.

Από την πλευρά του, ο Stephen Mpasdanis, συντηρητική ιστιοφόρο Νέα, τόνισε ότι «έχουμε μια 500 χιλιόμετρα αξίζει τον κόπο. Μέσα σε ένα χρόνο, οι πόροι, έχουμε μια μεγάλη φιλοξενία των φίλων και γνωστών, εδώ και πολλά χρόνια από τον αθλητισμό. Πόρων είναι ένα νησί με υπέροχα “Donia καλό” είναι ένα πολύ καλό. Είχαμε μια καλή ομάδα. η αποστολή μας, η οποία αποτελείται από 12 παίκτες, όλα έχουν ένα μετάλλιο. παιδιά είναι ευτυχισμένα και είναι σημαντικό να συλλέξει έναν ψυχολόγο, θεωρώντας συνέχειας, αλλά και το επίπεδο μας ”

«Είμαστε ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην εφαρμογή του σχεδία για να παίξει ένα πολύ καλό ξενοδοχείο. Το ταξίδι μας εδώ ήταν σημαντική. Ομάδα υποστηρικτής των δικαίων είναι τόσο καλή και ισχυρή, όπως κάνουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση των αθλητών μας, ο οποίος τερμάτισε τελευταία στην πρώτη τριάδα. είμαι στην ευχάριστη θέση να δούμε τα αντίστοιχα ξενοδοχεία της Κρήτης », δήλωσε ο Θανάσης Ασημακόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με καγιάκ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *