Πήγε στον τελικό προορισμό

Αργεντινή έδειξε ότι το γόνατο, το οποίο έτρεξε 64 φορές στο στήθος, και που στόχο 9 Star, να αποδεχθεί την ισοπαλία »στο Zim Johor Darul ναρκωτικών Μαλαισία συνέχισε σημασία της πρότασης.

Οι παίκτες παρέχουν τα υλικά για την άδειά του για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις υπό διαχείριση ΑΣΤΕΡΑΣ.

Να παρακολουθήσουν και να παρουσιάσουν παρουσία των έξι ομάδων στο τρίτο τα αστέρια του Jersey Τρίπολη 2,5 χρόνια αργότερα, τη Μαλαισία αφήστε το Αρκάδες Fernandez Niko το ταξίδι μας και μόνο, και την καταγραφή των Johor.

Αρκαδία Λέσχη γνωστή

Είπε, τους φίλους, τους συμπαίκτες του και Nico Fernandez με την παρουσία των δύο και μισό χρόνια αργότερα, στην Τρίπολη και πήγε στον τελικό προορισμό στη Μαλαισία ποδόσφαιρο.

“Κάθε απέρριψε αυτό έρχεται πολύ σύντομα. Απλά μια πρόταση. Εκείνος ήθελε να κάνει σχετικά με το πώς να τον ευχαριστήσω RED. Ήθελα να έκτακτη μνήμες του ποδοσφαίρου στην πας Τρίπολη. Από την πόλη, τους συμπαίκτες μου άνθρωποι, παίρνει πάντα το μυαλό μου. Ελπίζω και εγώ πιστεύουν ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στο άμεσο αντίκτυπο να φθάσουν σε υψηλότερες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Θέλω όλους τους εκπαιδευτικούς εργάστηκα ΑΣΤΗΡ ένα και θα ήθελα επίσης ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον κ έπεισε Eleytheropoylo ,, και μπορώ να δείξω το πραγματικό μου.

Για την ομάδα διαχείρισης μας αισθάνθηκε την ανάγκη να βελτιωθεί τόσο η πιο ειλικρινής μεταξύ των προβάτων και το χαρακτήρα της κτηνοτροφίας ΑΣΤΗΡ και Nico Fernandez χάρη στην παρουσία της ελευθερίας μας κάθε ποδοσφαιρική οικογένεια ημέρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *