Δεν είναι καλό για τον ανταγωνισμό

Είμαστε συγκεντρώθηκαν μετά το παιχνίδι Καρολίνα, ΑΠΟΕΛ Yanina  κόμμα. Και κοινό αγώνα. Πλειοψηφία για τη μία δεν ξέρετε τι το κόμμα του ΑΠΟΕΛ μετά τη χρήση. . ομάδων Valverde και δεν klirwthikame ομάδα αγώνα. Εμείς. Σήμερα παίρνουμε πολύ σοβαρά, και υποστηρίζω, αλλά και για τη χώρα. Αυτό είναι ένα μέρος. Αλλά όχι σε μεγάλες ομάδες, παίζουν ομάδα. Αυτός μπέρδεμα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Η χώρα δεν είναι καλό για τον ανταγωνισμό εθνική ομάδα στην Ελλάδα.

Αφού η ομάδα νίκησε πίεση και άλλοι είπαν:

Κινητό Χάλια αυτό το παιχνίδι. Έχω διχασμένη. Δεν είστε σε θέση να παίξει μπάσκετ και την ομάδα εκστρατείας.

Επίσης, πιστεύω ότι είμαι μια ισχυρή και ΠΑΣ.

Kamil vavaoraa. Η σωστή κάρτα, Fortoyni γυρίσματα, αλλά ο δικαστής είδε. Εμείς oromai. »

γεγονός:

Αυτή η μέρα Vavaoraa, και τα πρόστιμα. Και φωτιά, oromai. Επίσης, το πρώτο γράμμα, και έγραψε το άλλο. Ξέρουμε, θα δούμε αύριο πώς τα fwstires μέρη κρεβάτι. Τέλος, είμαι χαρούμενος με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός και πάλι σήμερα, γλυκιά. Δυστυχώς, έχω συνετρίβη μέσω της Κύπρος πρόβλημα, αλλά κάποια στιγμή δεν είναι επιτρεπτή. Τα παιδιά σήμερα. Έχουμε μια καρδιά σε μια ομάδα. Κέρδισα στο παρελθόν. Γιατί ξέρει όλος ο κόσμος να δει τον κόσμο. Εμείς, ως μια οικογένεια. »

Θα θέλουμε ακόμα, μπορούμε ομάδα psychwmena. Είμαι καλά. Δέκα παίκτες καλό, επιθετικό παιχνίδι. Τι τα παιδιά μπορούν να απελευθερωθούν, γιατί θα του δώσει ένα ποτό. Μια ευχή. Vavaoraa Παναθηναϊκός μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα του δικαστηρίου όροφο. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι ένα λάθος. Παναθηναϊκός. Όταν πηγαίνετε στο τελωνείο χρεώσεις. Είμαστε, όμως δεν μας ενδιαφέρει. Σε οποία το σφάλμα, αλλά. Ανθρώπινο σφάλμα. vavaoraa που μιλούν. Derby και εφαρμογές. Και όχι φυσικά και δεν καταδικάζουν το παιδί Oakleigh. Θα πω ένα πράγμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *