Σκεφτείτε στρατηγική…

Ο Πρόεδρος α. Ş. Ankaraspor, πουλί πυρόλιθος, αναφέρεται στο βιβλίο κατά του Ολυμπιακού, παρατηρήσει καμία PSB.

«Ελπίζουμε ότι στο βιβλίο. Δεν είναι δύσκολο, αλλά CDW.» Δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει, θέλουμε να προκριθεί, τότε για ποιο λόγο έχετε για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. «Είμαστε μια ομάδα από δημιουργικές, έτος 32 του Europa League, η επιθυμία μου είναι σε υψηλό. Είμαστε μια οικογένεια, παίκτες, τεχνικές και άρθρα, και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή. Τις οικογένειές μας και τις ΗΠΑ ως στους Ολυμπιακούς Αγώνες Γιάννινα. Αγαπητέ. “”
Με έμφαση στην καταπολέμηση του Ολυμπιακού, Onder Gioyrtgkioyben, «είμαστε ενήμεροι των Ολυμπιακών Αγώνων. Είμαστε γείτονες και κάποια στιγμή δεν είναι επιτρεπτή ξέρουμε να το ξέρετε. Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στόχος μας είναι να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην Άγκυρα. Ελπίζουμε ότι το παράδειγμα της Ελληνικής οπαδούς μια ανακούφιση διαφορετικό έδαφος. μια νέα ημέρα, η ομάδα μου αγωνίστηκε και στο τουρκικό πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε προς τα εμπρός σε αυτό το παιχνίδι. Έχουμε κάποια πολύ καλούς παίκτες στον Ολυμπιακό είναι πολλά. Φεύγω πολέμησαν για εμάς. Αλλά, όπως και στην Ελλάδα και την Τουρκία παιχνίδι καθώς επίσης και. “”
Σκεφτείτε στρατηγική και Ş. Ankaraspor. συσκευές για Ολυμπιακός. Καθιστά τη λίστα Νιόν Πρόεδρος & γενικός διευθυντής της ομάδας και τη δήλωση των Τούρκων επικοινωνιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *