Οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε ένα πρότυπο

«Νομίζω ότι το πρώτο είναι το γεγονός ότι έχουμε να αναλύσει τον αντίπαλό σας μπορεί να είναι καλύτερο. Οι ομάδες, η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση, ειδικά στην Βιγιαρεάλ. Αυτό είναι ο κύριος αντίπαλος του την μπάλα δύο φορές μετά από αυτό, όταν δεν έχανε σύμφωνα με ένα από τα δύο παιχνίδια. Δείχνει ότι η ομάδα ενάντια ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με την μπάλα πολύ καλά.

Τις λεπτομέρειες του τι είχε να πει:

Προπονητής του Ολυμπιακού, εξήγησε γιατί πιστεύει ότι η καλή ομάδα Saş Trabzonspor άγκυρα και τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία… Είναι κατάλληλο για όλους, παίζει με τον σύλλογο από την Τουρκία.
Ο τεχνικός είπε επίσης την πορτογαλική «Ολυμπιακός καλούνται να χρησιμοποιήσουν τους έδρα, μετά το πρώτο παιχνίδι» (Γ) στο Καραϊσκάκη «και γι ‘ αυτό, αυτός και οι παίκτες θα πρέπει να είναι σε ένα πρότυπο που μπορεί να είναι το καλύτερο στο παιχνίδι.

Η έδρα Γιάννινα της εταιρίας και για το ότι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όσο είναι δυνατόν, συλλαμβάνοντας το πρώτο παιχνίδι είναι το σπίτι μας και να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να πάρετε σε αυτό το επίπεδο. “

Καθώς και το πρωτάθλημα της Τουρκίας, με μόνο δύο ήττες. Ως εκ τούτου, είναι δυνατόν, την ποιότητα της ομάδας. Σε γενικές γραμμές, είναι δύσκολο να παίξει με, σαν ένα πολύ υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο στην Τουρκία και υπάρχουν πολλά καθώς και τον αγώνα με την Τουρκία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *