Ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας

Ποδόσφαιρο θρύλος και ένα σύμβολο της το θρυλικό ηπείρου Καταλανικά ομάδες βετεράνων Ajax, αλλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια, πρόσφυγες, κάποια 150 παιδιά και ενήλικες σάς επιτρέπει να ζουν σε πόλεις της περιοχής να συμμετάσχουν στην ημερίδα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης των Ιωαννίνων στο φουαγιέ του έναν ιδιαίτερο συμβολισμό σε κοινή συνέντευξη τύπου λόγω ο Ύπατος Αρμοστής για τους πρόσφυγες, στην πόλη των Ιωαννίνων και ΠΑΣ Γιάννινα α.ο. εκπροσώπους το 1966, και αποστολή της στην πόλη της Βαρκελώνης μεταξύ δύο μεγάλες ομάδες των Βετεράνων sparring.

Η ιστορία των δύο ομάδων, Βαρκελώνη και Γιάννινα στο ΣΚΎΛΟ, πηγαίνετε μαζί για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας ως μια προσφυγική τραγωδία. 18 Νοεμβρίου, θα είναι ένα φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου παλαιμάχων Ιωάννινα Υπουργού, που αντιπροσωπεύουν το πρώτο μέρος του μια μεγάλη εκστρατεία για την αλληλεγγύη.
Ιωάννινα, Δήμαρχος Παντελής Kolokas στην πόλη του, την πλευρά του, ευχαρίστησε τον ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΕΘΝΏΝ Ύπατο Αρμοστή για τους πρόσφυγες, καθώς η διοίκηση του την πόλη των Ιωαννίνων Γιάννινα θα, ΩΣΤΌΣΟ, να λάβει χώρα σε αυτές τις σημαντικές πρωτοβουλίες. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό ότι ένας από του κόσμου μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα για την παγκόσμια προσφυγική κρίση στην Ελλάδα και Ιωάννινα εκστρατεία ξεκίνησε σε αυτή την περίοδο ανήλθε σε περισσότερα των πολιτών συμφωνήσει ότι το πρόβλημα των προσφύγων και τις προκλήσεις που παραμένουν.
UNHCR Ηπείρου Marco καλά, ο οποίος μίλησε για τη σημασία που έχει αυτή τη λειτουργία, ειδικά για τα μικρά παιδιά, εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή των προσφύγων, των προσφύγων την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια για τους βετεράνους των Μπαρτσελόνα. Την ίδια στιγμή, ευχαρίστησε την τοπική κοινότητα και η αλληλεγγύη ήταν η απάντηση σε όλο αυτό το διάστημα.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *