Το κόστος της δημιουργίας

Όταν εργάζεστε, την μπάλα νωρίς και αναγκαία Λεβαδειακός. Το συγκεκριμένο, 71 όταν άρχισε να πιστεύει τα γυρίσματα του Giakoy. Ο τελευταίος έχει εργαστεί… 82′ αέρα στο τέλος των εταιριών δεύτερο καλύτερο στην καλύτερη θέση στην περιοχή.

ΠΑΣ ΓΙΑΚΟΣ 25 λεπτά όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά kickoff, αλλά για Kozorwni τέλος ενότητα (αν και οι παίκτες δεν είναι ορατή στο κοινό) παραπονέθηκε Σκάλα

Αστέρι, par Gilead annina απέτυχε (δεν παίζουν) Καρολίνα σπίτι μετά την ήττα, να επιστρέψει. Το κόστος της δημιουργίας καλύτερα κακή αρχή, αλλά το δεύτερο μέρος του.
Οι καλύτερες στιγμές κατά τη διάρκεια σχεδόν 63 λεπτά ένα παιχνίδι ενώ soytare προσπάθεια, τότε αυτό είναι ranika, Acosta (ο οποίος άφησε το παιχνίδι) Χριστούγεννα.

Και 57 λεπτά στο rampoye μπορούμε να κερδίσουμε τον πόλεμο, αναδύθηκε από τα κύματα, αλλά ο τερματοφύλακας έκανε την ενεργό steridi Mantzio επισκεπτών επιτυχία. Όχι ότι δεν θα βοηθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου να πυροβολήσει τη ζημιά

ΜΑΝΤΖΙΟΣ φορές
Βοοειδή μειώθηκε από θυμό. Κατάλαβε από την πρώτη για να κερδίσει το φως αναπνοής και συνέχισε. Ακόμα καλύτερη πιθανότητα χάσει παιχνίδια (από μερικές εποχές)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ntostanits r.): Χριστούγεννα, Moylopoylos, Oyon,. ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ, Miliazes, ylimpali, Μαχαίρας (66′ Καλτσάς), Ze Zinio (88′ Μεντί), Τόνι Silva, ένα rampoye (72′ κεφάλαιο), Μάντζιος.

KITRINES κάρτες: 73′ Koytris, 87 Zairo-9 ‘rampoye, 45’ Μάντζιος
Το lifali: ο Πάπας (Μακεδονίας)
Annina Gilead PAS (γ Πετράκης.): ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ, Koytris, Καρανίκας, Μιχάλης, ΜΠΕΡΙΟΣ, Tzimopoylos, Kozorwnis (62′ Acosta), ΓΙΑΚΟΣ Laila, Mampoyloy (67′ Zairo), μπέρμπον (76 Bintal)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *