Την επόμενη σεζόν θα είναι καλή

“Ο Κώστας μαζί μας κάθε μέρα, αλλά δεν επιτρέπεται μέχρι σήμερα. Έχει μια καλή δουλειά, και θα πρέπει σύντομα να είναι έτοιμη ως ομάδα. Αυτό είναι ένα καλό παιδί, τους συμπαίκτες του όπως και αυτός, και είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό. Και την ίδια αγάπη και ταιριάζει καλύτερα με προπονητή “, δήλωσε ο πας Archie Μίλερ.

«Λιγκ το επόμενο έτος θα είναι πολύ καλύτερα. Αυτό είναι μια διαφορετική κατάσταση εδώ και στην Ελλάδα. Ελλάδα, όπου το 16, 17 και 18 ετών και παίζει μπάσκετ, δεν είχα πάει στο σχολείο. Υπάρχουν παιδιά των χρημάτων σε αυτή την ηλικία μπορεί να παίξει. Αυτό είναι ένα καλό, Μπομπ πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα των ΗΠΑ “, πρόσθεσε.
ACE σώμα της εργασίας σε 19 χρόνια. “Αυτό είναι λίγο περισσότερο από 100 κιλά. Εάν έχετε ένα 7-8 κιλό την επόμενη σεζόν θα είναι καλή», είπε.

Κώστας αντετοκουνμπο βήμα δέσμευσης συμπληρώματος είναι, φυσικά, νέες κολέγιο την επόμενη εβδομάδα να λάβει μέρος στο σχηματισμό του αεροπόρου Ντέιτον, η οποία, ωστόσο, θα έχει το δικαίωμα να την σεζόν 2017/18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *