Αποτέλεσμα πρόσθετο εισόδημα

Στην πραγματικότητα, τα 110 εκατομμύρια λίρες (128 εκατομμύρια €), το οποίο παράγεται άμεσα με ιδρύματα και κοινωνικές δραστηριότητες. Περίπου 220 000 επισκέπτες ήρθαν στην πόλη των αγώνων Leicester.

Περίοδο, σύμφωνα με έρευνα της Ernst & amp? Νέοι στο 2500 ως ένα χαρακτηριστικό (όχι επάνω) και έχει παραμείνει σε £ 78.000 (€ 90.000), ενώ ο φόρος εισοδήματος. Με όλη την πόλη, η οποία έχει αναπτυχθεί όλο και περισσότερο διεθνές προφίλ », προσθέτοντας,« Και τώρα είναι πιο αναγνωρισμένη.

Κλαούντιο Ρανιέρι είδε την οικογένειά τους αυξάνεται Αντόνιο κέρδισε την πρώτη ομάδα, αλλά η οικονομική πρωτάθλημα, τα νεογέννητα … τέλεια χαρά και Λέστερ.

League, η μεγαλύτερη όνομα στην ιστορία του νεογέννητου, Λέστερ προχώρησε σιγά-σιγά σε 140 εκατομμύρια λίρες (163 εκατομμύρια €), κατά τη διάρκεια της οικονομίας της πόλης Γιάννινα, με αποτέλεσμα πρόσθετο εισόδημα.

Μεγαλώνουν οι οικογένειές τους, το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, διότι αυτό δεν είναι ένα νέο συμβόλαιο για τα νεογέννητα τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά επειδή η ομάδα του ήταν πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Κλαούντιο Ρανιέρι. Ήταν μόλις πριν από δύο χρόνια, το πρώτο έτος του πρωταθλήματος με ένα πρόβλημα, στη συνέχεια, να αυξήσει το νεογέννητο …

Αλλά αυτή τη σεζόν, η Ernst & amp? Νέοι 193 εκατ λίρες (224 εκατομμύρια €) αναμένει κύκλο εργασιών για το νεογέννητο συμφωνίας Λιγκ τηλεοπτικά δικαιώματα βάσει των οποίων 95 (110.000.000 €) στο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *