Απόλυτο ρεκόρ σε έξι συμμετοχές

«Αν είμαστε δεσμευμένοι στην επίτευξη την «έκτη «Παγκόσμιο Κύπελλο, είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος. Μας ενδιαφέρει επίσης να μετά από 1-2 χρόνια για να αλλάξετε, «είπε ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, τώρα πέντε World Cup ρεκόρ στην karmbachal και γερμανική μεγάλη επιστροφή της ομάδας Λόταρ Ματέους Antonio μετοχές.

4, 40 το καλοκαίρι του 2018 κλειστός, ένα σύνολο 167 εγγραφές «Azzurri» και σχετικές ευρωπαϊκές ρεκόρ Κασίγιας Tara διανομής.

 

De Buffon κατόπιν Γερμανία ευρώ 2016 αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2018 της Ιταλίας να σταματήσουν εργασίας,

Αν φέρνει Γιάννινα, είναι ήσυχη και ένα άλλο ιστορικό επίτευγμα! Θρυλικό τερματοφύλακα Ντίνο Τζοφ Γιουβέντους επίσης αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982 σε ηλικία 40 ετών και τεσσάρων μηνών, και επίσης ως Πρόεδρος της Ιταλίας και μεγάλωσε όταν το Κύπελλο. Εάν υπάρχει το ginithis-1978-Μπουφόν κατάφερε να παίξει στο Κύπελλο Ρωσίας, στη συνέχεια, μπορείτε να παρακάμψετε wetzov για ένα μήνα (40 χρόνια και 5 μήνες).

Εκλεπτυσμένη ιταλική τερματοφύλακας, 39 ετών, τον Ιανουάριο, δήλωσε σε συνέντευξή του στην γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», εκφράζοντας την ελπίδα ότι το πλησιέστερο Κύπελλο Ρωσίας ανταγωνισμό πρότυπο απόλυτο ρεκόρ σε έξι συμμετοχές στο Παγκόσμιο Κύπελλο.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *