Η προστατευτική λειτουργία της ανισορροπίας

Δύσκολο να «παιδιά», κλήθηκαν να φανταστεί κανείς την κόλαση; Και είναι αλήθεια ότι παραδίδει τη δύναμη και την ταχύτητα του πρωταθλητή Ελλάδας. Όταν είμαστε στην περιοχή της Cabrera, καθώς και το τρίτο και τελευταίο αλλαγές, θα μπορούσαμε να πούμε υπήρχε μια αρμονία των Ολυμπιακών Αγώνων. Υπό την καθοδήγηση του κινήματός τους από έναν από τους συμπαίκτες του, και το υπόλοιπο της εικόνας είναι λιγότερο μια ενδιαφέρουσα φυλή.

 

Θεωρείται να είναι. Το απόθεμα της κατάστασης Ο Ολυμπιακός είναι παρόμοια με ένα «κλουβί» για 45 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό Γιάννινα: η προστατευτική λειτουργία της ανισορροπίας, προκαλώντας επιδημία των επικίνδυνων Lealem όποτε καθυστέρηση. Την ίδια στιγμή προσβλητικό μέρος του παιχνιδιού είναι να τεθούν σε ισχύ.
Επιπλέον, θα είναι ενδιαφέρον για τη διοίκηση του Κώστα Fortoyni περίπτωση, μετά την ομιλία του κατά τη συνέντευξη τύπου, η οποία εμφανίζεται σαφώς ανησυχούν για τις επιδόσεις του ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά πέρυσι. Φυσικά, που περιμένουν για το champions Super League επαρκή τεχνικά λειτουργεί το 2017.

Φυσικά, ότι η νίκη δεν θα είναι κρυμμένο κάτω από τα ματ πολλά σφάλματα τομέα πρωτάθλημα. Σφάλμα άγγιξε το σχήμα των νικητών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, «κλείνοντας» Paulo Bento παραδέχθηκε που απαιτούν επισκευή επαγγελματίες στο νέο έτος.

Και τι Πάολο Bento. Σε βάση μερικής απασχόλησης, στέλνοντας ΚΩΣΤΑΣ Fortoyni μπάνιου και αποφάσισε να διαγράψει θέση μου first person shooter σε μια νέα ομάδα, «ταξιδεύουν» κατά το τελευταίο έτος: Πώς να αυξήσει την πίεση στο δεύτερο μέρος του Θανάσης Ανδρούτσος, μια πορτογαλική ταινία τεχνικός Γιώργος Manthati αντικατασταθεί Felipe σκοτάδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *