Δείχνει διάθεση…

πρώτη μου γνωρίζουν πολύ διάθεση που δείχνει το PAS σε μια δυνατή φωνή στο παιχνίδι, μόλις 3 λεπτά γκρεμό οδήγησε όταν το κοράκι Chu χτύπησε μετά την μπάλα στην περιοχή προσπάθησε να άκρη φώτα Kantimoiris. Ο στόχος είναι, η αύξηση για τον ιδιοκτήτη στη γη, “και να ανοίξει τα κοντινά πλάσματα Chu κοράκι 8.

Δοκιμάστε Βέροια, υιοθετώντας μια σειρά μέτρων που αποσκοπούν στην δεύτερη φάση του γηπέδου ποδοσφαίρου και αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης των επιδόσεων, αυτό δεν μοιάζει είναι ο τρόπος εξέλιξης είναι να κόψει τα φτερά για να απαντήσει.

Σκοράρουν και οι στατιστικές της. Ειδικότερα, ξεκινά τη σύναψη των μανιακών, ως αποτέλεσμα της επίθεσης που Λεβαδριακό έχασαν την μπάλα, αφού χτύπησε στο δεξί πλευρό και Kantimoiris τα χέρια και τα πόδια του. Μετά από 3 λεπτά, τελικά ήρθε στον εκμισθωτή, η τρίτη Τζημοπούλου Βέροια είναι μια αντίστοιχη ανίσχυροι.

Σημαντική πρόοδο, ο Πέτρος και συνέχισαν να χρησιμοποιούν την ομάδα του, στο carburizing πάλι στάδιο Τζημοπούλου στο πλεονέκτημα αποτέλεσμα 4-0 το πρώτο shooter του 42me. Μέχρι το πρώτο μέρος, αμέσως μετά τη μεγάλη Βέροια 4 1 είναι πλήρης και κίνηση από αυτή τη μεταφορά Vergoni.

Ο Τσάβες, μπορεί να φέρει, αλλά ο πέμπτος 47 σε ένα χαστούκι στους πρόποδες των στόχων της «δεύτερο εξάμηνο του Kantimoiri άρχισε να προσφέρει μια νέα ευκαιρία για την PAS. Από τότε, έχουμε πέσει η ταχύτητά του, μερικά από τα πλήρη προσπάθησε να θέσει σε κίνδυνο την αποτελεσματική περιοχή του Feria Βελλίδης.

Και οι δύο ομάδες μπορούν να αρχίσουν να διεκδικήσει περισσότερα από το αποτέλεσμα της κατάστασης, δεν υπάρχει οποιαδήποτε προσπάθεια να μείνει μέχρι το τέλος των 41 τοποθεσίες σε κακή κατάσταση.
F Temisutokurisu · Τζιμόπουλος. Μόνο δύο από τους τέσσερις στόχους της gianina ΠΑΣ βοήθησε την ομάδα του να ελέγξει το πίσω έχετε όλη την πορεία του παιχνιδιού.
Υπεράσπιση της Feria είναι εντελώς αποσυναρμολογηθεί, υιοθετεί τα τέσσερα γκολ στο κουτί από το PAS-μόνο Player Παίκτης του σώματος. Η διαφορά της Kantimoiris καταδίκη, το δεύτερο γκολ της ομάδας του.