1-2 με το Λεβαδριακό

Στην πρώτη σε 4-2-3-1 βασική θέση των σωματιδίων 11άδα της ομάδας σας Savvasom Παντελίδης ΠΑΣ. Από την άλλη πλευρά, επιλέξτε 4-4-2 wailich Παράφρων John Peter. Δύο φορές αποφασιστικό παιχνίδι κατά το πρώτο τρίμηνο, για να φιλοξενήσει αυτά τα παιχνίδια της Βελλίδης γωνία απειλή. Αρχικά, απέτυχε η μπάλα χτύπησε στους στίχους (v) και Miliazes (13) μετά την αφαίρεση των Μάντζιος.

Για να συνεχίσει να ασκεί πίεση επί τη βάσει των Weivadiakos καμία δυναμική, σφαιρίδια των 19 ‘και 23, που έχασε πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά του πυροβολισμού. ” Αν και υπάρχουν δείχνει διάθεση… δημόσια απόλυτο πλεονέκτημα, είναι η συνομιλία του ποδοσφαίρου “άγραφους κανόνες” δεν έχουν ολοκληρώσει την ευκαιρία του. PAS είναι, μπορείτε να κάνετε 0 1 στο ρεύμα σε 38 λεπτά ένα παιχνίδι. Εκτός από την κίνηση των Τζημοπούλου του Chu κοράκι στο πρόγραμμα μετά του, να στείλετε την ήττα Keith Adams στο εγγύς μέλλον.

Σκοράρουν και οι στατιστικές της Premier League
Αυτό που επίσης κατ ‘επανάληψη αλλάξει. Οι ιδιοκτήτες να συνεχίσει με τον πλοίαρχο του παιχνιδιού, να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου αυτού. Το ’57 για να διασχίσουν το δεξί χέρι, έπιασε φωτιά από την άκρη του περιφερειακού στόχος μπάλα Βελλίδης μέσα. Είχε κάνει ένταση την ίδια δουλειά, μετά από 11 λεπτά, θα συνεχίσει να πυροβολήσει τον linebacker ΠΑΣ (68 ‘). Εξαιρετική προσωπική Milosavliev κερδίζει την μπάλα και το βιβλίο στην κάτω αριστερή γωνία του πυροβολισμού 1 1 Βελλίδης το δεξί χέρι μετά την ενέργεια.

Μόλις 5 λεπτά 73 ΠΑΣ, προκειμένου να διατηρήσει τον ενθουσιασμό του κοινού θα αντεπιτεθούν ενάντια στη ροή του παιχνιδιού. Έχω εξωτερική επιφάνεια και το σχεδιασμό Zhu Lin κόρακα βρέθηκε Keith Adams ωραία μπάλα και μανιακή ήταν το σωστό πράγμα, την αξιολόγηση, και στη συνέχεια κάντε μια βόλτα πίσω στο Vanina.

Από αυτή την άποψη,  φαίνεται ενοχλητικό. Είναι βασικά η άμυνα για τους παίκτες, ελαφρές εργασίες του ΠΑΣ ψάχνει για μια γέμιση μεγάλης περιοχής. Στο μπροστινό μέρος του επισκέπτη της σφυρίχτρας, η ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ καλή αρχή, μια διαμονή σε ένα 1-2 Πρέμιερ Λιγκ.