Μαγνητική τομογραφία

Μαγνητική τομογραφία “δημόσια” pull 2 player κοντά και το μηρό μύες, απώλεια, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως σε λίγες μέρες πίσω από το χρονοδιάγραμμα.

Αντ ‘αυτού, ήταν σε πλήρη ταχύτητα gunisibide Ναδάλ, επειδή η ικανοποίηση ομάδα βαθμολογίες κουλτούρα του να αισθάνονται.

Γεια σου Τάτσης Janice: “Μεγάλη ομάδα diakioutai παίκτης ο λαός της τοποθεσίας έχει βαθμολογίες κουλτούρα του βραβευτεί με τη σπονδυλική στήλη, φυσικά, στις αρχές του τρέχοντος έτους.

PAS gianina της επένδυσής του. Καλή αμυντική και επιθετική εποχή στο μυαλό μου είχα έναν σκληρό χρόνο. του ζωή των Ιωαννίνων και του εκλέγεσθαι.

Σταύρος Chu κοράκι λέει την πλευρά του: Janis Τάτσης ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα λόγια του. Εκτιμώ ως προπονητής, ελπίζω μια μέρα να πάω στη δουλειά. Θα ήθελα προηγούμενα επίσης να ευχαριστήσω το άτομο που θα ψηφίσει για αυτό το βραβείο. Για να γίνει, ό, τι προσπαθούσα να πάρετε την κατάρτιση, μέχρι στιγμής η ομάδα από όλα τα παιχνίδια πιστεύω ότι τα υψηλά.
David Ναδάλ αναντιστοιχία Τετάρτη (4 / 2,17: 15) Βέροια λόγω βλάβης, «επιστήμη» στο τέλος του προηγούμενου παιχνιδιού της Κέρκυρας.