Στο τέλος της καριέρας του

Θέλω να είμαι ένας ποδοσφαιριστής Larisaios περιβαλλοντική αλλαγή. 15 ώρα εργασίας! Γνωρίζουμε ότι κάθε ποδοσφαιρική Ελλάδα και το εξωτερικό και ο αριθμός των στοιχείων Καλλιθέα Παναθηναϊκός μέσω ΑΕΛ ξεκίνησε και μετά.

Το 2006 έτους “Έξοδος” πριν από δέκα χρόνια Γιάννινα, και στη συνέχεια το εργοστάσιο στη Γερμανία (Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Χέρτα Βερολίνου, Aϊntracht), Αγγλία (Πόρτσμουθ), η Τουρκία (Samsoynspor, Akchisar, Koniaspor, Eskisechirspor έχει σταθερά όπως έξω από το καλοκαίρι), και τώρα στην Ελβετία (αναμενόμενο). Ο τρόπος που έσκισε επίσης Jersey 14 διαφορετικές ομάδες Sibaspor 15 και 5. Τουρκία!

Long περιμένει έξω σήμερα για τους οπαδούς όσο και την επίσημη του.

“Σήμερα, είπε ο επικεφαλής του Cristian συνεπής δήλωση της ελβετικής κοινωνίας, σύμβαση Πέμπτη Γκέκας αρέσει να χάσει την έφεση, επειδή είναι 36 χρονών και θέλω να παίξω, δεν ήταν δυνατό ότι στις σκέψεις στο τέλος της καριέρας του, δεν θέλω να κλείσει το δρόμο … ”

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, «κλειστό» όταν ο γιατρός έχει Sibaspor, αλλά είπε, η συνεχιζόμενη έλλειψη γνώσης: «Δεν ξέρω .. Δεν θέλω το συμβόλαιό του να λυθεί αργότερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *