Πρωτάθλημα στην Ισπανία

Τυπική διαδικασία λειτουργίας, παιχνίδια, Αλαβές, ο οποίος κέρδισε 3-0 στην A Coruña πίσω, πολλά υποσχόμενη προσόντα. Το πρώτο έργο που έγινε στο παιχνίδι, και αυτός ανοίγει την πόρτα και να τελειώνει με Mendes την Πέμπτη Somprino, Krstitsits τη δημιουργία του τελικού αποτελέσματος.

… Μία ακόμα νίκη και Θέλτα, σαν το πρώτο παιχνίδι, μια ήττα 1-0 της Μούρθια με τα επαγγελματικά προσόντα. Η ομάδα πας επιθεώρησης είναι πολύ λυπημένος… Sveti παίζει στον επόμενο γύρο του διαγωνισμού για τα εισιτήρια β.

Πρωτάθλημα στην Ισπανία, έμεινε με την ομάδα της Εσπανιόλ είναι Roberto έκπληξη έρχεται η δεύτερη φορά, και η ποινή για την 1-1 εναντίον Alcorcón. Alvaro Jimenez επισκέπτες τα 20 σημεία του μολύβδου, Perez 84′ εξισορρόπησης μεταξύ Καταλανικά και κρατήστε την στην επιφάνεια. Ορισμένες επεκτάσεις δεν αλλάζουν, αυτή η φράση. Ρωσική ρουλέτα, Roberto Moreno και η ομάδα του κατάφερε να σώσει, όπως το γυαλί Chourado Εσπανιόλ αναπάντητες.
Αντ ‘ αυτού, το Κύπελλο από την ισπανική πρόκριση για το επόμενο στάδιο, το πρώτο παιχνίδι στο Μπιλμπάο, Σανταντέρ, ο οποίος κέρδισε 3-0, 1-2 να γιορτάσει… τύπου κάρτες είναι ασφαλισμένοι. Πρώτη ομάδα που Valverde Etseita, Λόπο ανέλαβε τη σκυτάλη 72» ινιακή Williams διατυπώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *