Άλλες ομάδες να πληρώσουν αρκετές προδιαγραφές

Σε περίπτωση, μοιάζει ότι το ξενοδοχείο Τάσος Bakasetas ήταν το είδος της ολόκληρη η περιοχή είναι ανυπόφορη το Ιράν συμφώνησε να σύντομα ο Ολυμπιακός και άλλες ομάδες να πληρώσουν αρκετές προδιαγραφές … το ταμείο τα χρήματα για την προώθηση Kyanerythrwn.

Ως εκ τούτου, Neosmyrniwtes κίνδυνο να χάσουν τα χρήματα, και το Ιράν τώρα πρέπει να περιλαμβάνει μια ρήτρα το καλοκαίρι, χωρίς το δικαίωμα στην ομάδα Jubilo Iwata.

Όπως συμβαίνει με όλες τις ρήτρες, επικαλούμενη Zeng και Jubilo Iwata Erythroleykwn 26chronoy € 400.000 το Ιράν συμφώνησε να αγοράσει τους παίκτες, αλλά η ACE αρνητική Πόρτσμουθ.

Γιατί λοιπόν να μην συνεργαστούν, δηλαδή κάτω από Cardoso, Ideye δύο παίκτες που είναι πιθανότερο να περιορίσει prwtoklasatoi … támadófal δευτερεύοντα ρόλο, και λόγω της ζήτησης … τέσσερις φορές (!) Ετήσιο εισόδημα και δεν πρωταθλητής πρόθυμοι σε αυτές τις απαιτήσεις.

Τώρα, Ansarifarnt επόμενο σταθμό της καριέρας του, προσπάθησε επίσης πας να καταλήξουν σε συμφωνία, τότε η απόφαση να μείνει έξω από το τουρνουά της ομάδας και θα μπορούσε να αλλάξει τη στάση σας και να επιταχύνει τη διαδικασία με την οποία την άμεση μεταγραφή.

Για όσους θυμούνται, καμία ομάδα Jubilo Iwata Ελληνική επιθετικός, ο οποίος έχει τις καλύτερες προσφορές που είναι ένα σημάδι ότι πρόκειται να πάει, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες είναι έτοιμοι να αναλάβουν μια ακραία περίπτωση epispeystikan συμφωνηθεί ότι η ΑΕΚ Ολυμπιακό Στάδιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *