Η τελευταία φάση του παιχνιδιού

Κοίταξε φωνάζοντας ακρίβεια και τελικά αποδεκτή, επειδή έβαλε αυτού του στόχου. Μετά το γκολ, γιορτάσαμε μαζί και είδαμε πώς μπορούμε δεμένη ομάδα. Για προχωρημένους. Δυστυχώς, δεν είχαμε παίξει καλά, είπε πριν από τηλεοπτικές κάμερες στη μέση του ΟΤΕ, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και η ομάδα επιθετικός Γιώργος Τζαβέλλας περιγράφει τι συνέβη … ανείπωτη χρόνος για να γιορτάσουμε.

Το βάρος του πήρε την απογοήτευσή του. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίσει κάτι για το σκοπό αυτό. Πρέπει να πάει στη Ρωσία, γιατί διαφορετικά θα ξεχαστεί γρήγορα. “

Gianni Μανιάτης, ο οποίος ήταν ο πρώτος για να αγκαλιάσει μετά Γιώργου Τζαβέλλα 1-1 δείχνει μόνο ό, τι είναι απαραίτητο για να παραδώσει το τελικό στάδιο.

Ήταν η τελευταία φάση του παιχνιδιού, ρίχνω Σωκράτη, και είχε βαρεθεί και αριστερά Τζαβέλλα. Είναι φωνές αφεντικό σας για να πάει μπροστά.

“Για να πάρει ένα αποτέλεσμα Γιάννινα, στο παρελθόν πολλά πράγματα μαζί. Ήμασταν τυχεροί στην ιστοσελίδα μας. Το γεγονός ότι η βολή που δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε” Piasa πολύ καλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *