Ήταν μεγάλη έκπληξη πριν από οκτώ χρόνια

Η ιδέα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών σε αυτό το eḍakætlan Eaton Αμερική. Το 2015, ο ίδιος αναφέρθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Πεκίνο, το παγκόσμιο ρεκόρ των 9045 βαθμών. Κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Λονδίνο 2016 γραμμή Ρίο. Bob Mathias (1948 το 1952) και Ntaleϊ Thompson (1980, 1984), το οποίο πρέπει να γίνει και την ιστορία της. Κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα χρυσά μετάλλια και δύο αργυρά μετάλλια.

Υπήρχαν δύο Eaton Thyssen, που γεννήθηκε στον Καναδά Briand, δημιουργήθηκε. Κατέχει το ρεκόρ για το γυναικείο έπταθλο Νορβηγία 6.808 εκατομμύρια. Ρίο Ολυμπιακούς Αγώνες, κέρδισε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο, μόνο μία, μπορείτε να κερδίσετε. Το δεύτερο αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αλλά τώρα που η παγκόσμια πρωταθλήτρια πένταθλο στην περιοχή του αεροδρομίου.

Συντάχθηκε απο τον συνεργάτη δύσκολα θέματα στην ομιλία του, αλλά εξέπληξε τους οπαδούς Γιάννινα όλων των ηλικιών έως 28 ετών.

Ανακοίνωσε ένα κοινό λογαριασμό, να επιλέξουν να διατηρήσουν τα social media. Ήταν μεγάλη έκπληξη πριν από οκτώ χρόνια. Θα πρέπει να είναι κάτι που αγαπάτε και ξέρετε, τα όνειρά μας, η ζωή μας ήταν ιερή. Αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε το επόμενο βήμα, πολιτικές, και να προετοιμαστούν για να αναλάβει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας. Ερχόμαστε στο δικαστήριο. Σας ευχαριστώ για αυτό το ταξίδι μαζί μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *