Μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει

Έχει περάσει από την τελευταία φορά, λέει, αλλά όχι περισσότερο. Ελπίζω να είναι κουρασμένος!

Και Eva για όλη την ημέρα Χριστουγέννων πέρασαν μαζί σαν οικογένεια. Ξενοδοχεία για το εναπομένον χρονικό διάστημα της τρέχουσας νύχτας για όλους τους παίκτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου. Δείπνο με ελληνικό φαγητό είναι καταπληκτικό, όταν έχουμε καλύψει ως δώρο από Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Είναι δύσκολο να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με την οικογένεια, αλλά αυτή τη φορά το Δικαστήριο μας έδωσε πολλά για να βελτιώσει τα πράγματα.
Περιγραφή έγραψε στο blog του σχετικά με τη συμβολή της σελίδας:
«Γεια σας, ο φίλος μου, μου είπε δύο εβδομάδες πριν, έτσι έχω να πω πολλά!
Πρώτον, ελπίζω ότι μπορείτε να απολαύσετε τις ανέσεις για τις διακοπές των Χριστουγέννων και το νέο έτος γιορτές και σας εύχομαι όλα τα καλύτερα για το – 2017!
Διακοπές γενέθλια ας συμφωνήσουμε Απόλλωνα Πάτρας. Δυστυχώς, είχαμε μία από τις χειρότερες αγώνες μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να πάρει την νίκη. Αυτό είναι μια πρόκληση, στην πραγματικότητα, είναι δυνατόν να πω ότι το μπάσκετ στα μάτια μας. Είδαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει αυτή τη φορά και ελπίζω ότι αυτό δεν θα βλάψει το «τέλος του κόσμου χιούμορ.
Πριν από την άφιξη του νέου έτους, είχαμε λίγες μέρες πέρασα μέρος του ελεύθερου χρόνου μου στην Αθήνα. Μου έκανε εντύπωση η ποσότητα χιονιού στην Αθήνα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Σε λίγες ώρες ήταν πίσω στο σπίτι με την οικογένειά μου!
Αυτή την εβδομάδα έχουμε μια μεγάλη πρόκληση μπροστά μας και Host Club Χαλκίδας. Πήγαμε σε ένα στρατώνα, αλλά θα πρέπει να κάνετε μια απόφαση σχετικά με μια μεγαλύτερη νίκη του Champions League. -Emeri ή να χάσουν, που θέλουν να δουν ένα καλό αγώνα για να κλείσουμε την ομάδα 1 και 2 και την εμπιστοσύνη.
Επιπλέον, πας η προσγείωση και να προσπαθήσουμε το καλύτερο ελληνικό φαγητό στις Giortasa 2017, είχα την ευκαιρία να επισκεφτείτε το Μουσείο της Ακρόπολης. Είμαι ευτυχισμένος με όσα έχω δει, από την ιστορία της Αθήνας και της μοναδικής τέχνης και το Μουσείο. Εκτός από μια επίσκεψη που αναρωτιέμαι πώς η οργάνωση είναι ότι πολλά μέρη του κάστρου Aasebouh είναι στη φύση τους στην Αθήνα, αλλά που είναι κατανεμημένα στον κόσμο των μουσείων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *