Ρεκόρ του πρωταθλητή Ευρώπης

Ντέρμπι πρωί, και καμία ομάδα μπορεί να έχει μια διαφορετική εικόνα … Derby, ήταν σε θέση να επιτύχει μια μεγάλη νίκη. Συμπεριφορά κατά την έναρξη του 3ου τριμήνου, και Cobianu Matsioulis, αλλά Τεόντοσιτς στις αρχές του περασμένου χρόνου, και Colo … Small (74-70), ο οποίος απάντησε -4.

λεπτά αργότερα, επέστρεψε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-8 3-δείκτες Gurbanov-2 (87 – 85) ήρθε με, αλλά … από τις χειρότερες αγώνες μέχρι στιγμής επιχειρηματικό Cobianu, ένα 95 – 85 νίκη στο ισπανικό.

Ρεάλ Μαδρίτης, η ισπανική πρωτεύουσα Derby, πραγματοποίησε 95-85 πλεονέκτημα στο συγκρότημα, και οι Ρώσοι “Regina” αυτόν.

Την τέταρτη ημέρα, 23-24, 50 – 46, 74-70, 95-85, στο

ομάδα Ντμίτρι Ιτούδης, η οποία αποτελείται από … Ευρωλίγκα το 2016, άνοιξε το 2017, να συνεχίσει. Οι άνθρωποι της Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός ήταν 11-5, και το δεύτερο ταξίδι στη χώρα των Βάσκων, ρεκόρ του πρωταθλητή Ευρώπης είναι τώρα 12-4 στο τουρνουά για τρίτη συνεχή θάνατο .

Φυσικά, είναι δύσκολο να νικήσει … και ανέτρεψε το πρόβλημα της λεκάνης … ΤΣΣΚΑ Μόσχας Παρουσίαση του Μαραθώνα, το βαθμό γενέθλια … βάζει μια πραγματική νίκη. Μεγάλοι νικητές, και 24 helu’ai η μεγαλύτερη σταμάτησε Γιάννινα και … Sergio Juhl wajisomee Διαβατήριο έξι pū’ana βοήθεια. Αλλά τι … είναι ο αριθμός στο πίσω μέρος του ένα μεγάλο πλάνο, όταν μπέιζμπολ, όπως ο Δημήτρης Ιτούδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *