Nα διατηρηθεί μια θετική εικόνα

Τίποτα, είναι η πρόθεσή μας σημαίνει ότι οποιεσδήποτε αλλαγές στην τρέχουσα ώρα. Προσπαθούμε να βρει το στυλ του παιχνιδιού τους εαυτούς μας και να κερδίσει κάθε αγώνα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι όπου το κεντρικό μας γραφείο. Παίξαμε καλά και υδατοσφαίρισης παιχνίδι εθνική ομάδα και μας άρεσε όλο το χρόνο, “Αν θέλετε να διατηρηθεί μια θετική εικόνα, θέλουμε να κερδίσουμε.

Το άλλο παιχνίδι της ομάδας, οι Κάτω Χώρες, η Κροατία.

Θεόδωρος Βλάχος διαθέσιμη επιλογή για όλους τους αθλητές, προπονητές 13Α στην τελική μάχη την Κυριακή το απόγευμα.

Είπε: «Ήμουν Γιάννινα προπόνηση αλλαγή, μια γαλλική ομάδα, πρώτα απ ‘όλα, έχω ακόμα να μιλήσω με ή ισχυρότερη των ανταγωνιστών, κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προκλήσεις της, νομίζω, και μερικές από τις διαφορετικές περιοχές παιχνίδια και παιχνίδια δείχνουν τη δουλειά τους..

Συνέχεια είπε, δοκιμές: “Έχω παίξει και κάποια αποτελέσματα και έχω μερικά πράγματα που είχα στο μυαλό, να χαλαρώσετε κάποιους παίκτες πάρα πολύ, όπως έχω κάποιο σημάδι στο τέλος του καλοκαιριού με τα αποτελέσματα των μηνών και προσπαθήστε ξανά, όπως μπορείτε να δείτε … Δεν θέλω να μιλήσω για τα σεμινάρια μου θα είναι ».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *