Η καρδιά του ποδοσφαίρου Γαλλίας

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, το οποίο είναι ακόμα χωρίς μια ομάδα και ζει στο Παρίσι με την οικογένειά του, μίλησε για τα λάθη που έχετε κάνει από Νότινγχαμ:… «δεν λειτουργεί σωστά, atzentid και ένοχος και πήγα και τη ζούγκλα ήταν σαν Miral 2012. μου, και πήγα να Έβερτον από 7 εκατομμύρια ευρώ. Δεν ξέρω αν είστε τόσο καλή όσο το πρώτο, αλλά σίγουρα μια καλή ομάδα για να κερδίσει περισσότερα.
Η καρδιά του ποδοσφαίρου Γαλλίας περιοδικό Ανοίξτε το Word, Αμπντούν πτώση διάλειμμα ακόμα και την καριέρα του.

στο έτος του 2010, Ναντ και κρίνει ο ίδιος. Δεν είναι πας ένα ξενοδοχείο στη Γαλλία. Arles-Avignon δεν ανεβαίνουν. Πήγα στην Ελλάδα, και θα ήταν πολύ καλό. Αγόρασα μια ωριμότητα και η σοβαρότητα με τον τρόπο που παίζω. Τρεις στο τέλος της σεζόν είναι ένας σημαντικός παίκτης στο πρωτάθλημα. Έχω πάντα και έπαιξα με καρδιά και ψυχή. Ξεχάσω ποτέ όπου προήλθε από, και σε όλους όσους βοήθησαν εμένα και την Ελλάδα. Είναι η δύναμή μου. Στη Γαλλία δεν συμπαθώ τους παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα. (I) επιλογή, δείχνει ότι τα τυχερά παιχνίδια είναι πρόβλημα μου 20 ‘ s. Τα πράγματα αλλάζουν. Δεν είμαι το ίδιο άτομο πια.

Πωλούν τα όνειρα. Πρεμιέρα με και εξήγησε ότι είχε να οικοδομήσουμε μια ομάδα γύρω μου πάει στην Premier League. Έτσι, έχω υπογράψει για τρία χρόνια στη ζούγκλα. Μία ομάδα, η οποία είναι μια καλή λέξη δυνατά στην Αγγλία. Στην αρχή, του είπα: γιατί όχι; «Όταν έφτασα εκεί, έμαθα ότι ο Πρόεδρος δεν λύνει τίποτα. Ήταν αγρότης. Έχω ένα πολύ καλό επίπεδο και βρήκα τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία. “
Μιλώντας για την Αλγερία και την τρέχουσα κατάσταση, αλλά και μια κακή φήμη και να αφαιρέσετε “Ναι, είναι… είναι όλα εκεί. Έχω τη διάθεση να όλους τους και όταν είχα ένα πρόβλημα, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για μένα. Ή, μπορείτε να πείτε ό, τι θέλετε σχετικά με μένα, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι πιστεύω σε ανθρώπους, και θα πρέπει να αναμένεται από ένα καλό μεσίτης αγωνίζεται ο παίκτης, νομίζω, αλλά και πάλι, δεν θα παραμείνει χωρίς μια ομάδα.
Θέλω να πάρω αυτό ετικέτα φλούδα μακριά τη φήμη σας, είναι λάθος. Τελευταία μου hefty τιμή tag. Ο καθένας έχει το δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία. Έχω επαγγελματικό 300 παιχνίδια και 15 παιχνίδια στο Champions League. Έχω μια καλή ergometrik και έχω ένα μαραθώνιο. Σήμερα, ζει στο Παρίσι και έκανα όχι προπόνηση με προσωπικό γυμναστή. Ελπίζω μόνο να παίξει τη μπάλα. Δεν πρόκειται για ένα οικονομικό ζήτημα. Η μπάλα είναι στη ζωή μου. Εάν μία ομάδα… θάρρος, πιθανώς, και σας υπόσχομαι ότι μετά από συζήτηση. “
Ξέρω, πληροφορίες, αθλητικά και εργασία. Μπορώ να παίξω παντού στη Γαλλία και, ίσως, από τις τρεις ή τέσσερις πρώτες ομάδες! Κουράστηκα να μου μιλάει, δεν ξέρω το χαρακτήρα μου και χαλάσει όλα. Είμαι ο πατέρας του 30 από τα τέσσερα παιδιά τους. Αν νομίζω ότι όλα αυτά που αγαπώ παιδιά πράξη και αδιάφορα Ρωτήστε μας Valverde Jardim. Είπα Πες τους πως είμαι και στερεότυπη συμπεριφορά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *