H ομάδα κέρδισε την γερμανική συμφωνία

Berlain ήταν ένας από τους υποψηφίους για να καλύψει τα κενά της Mercedes Nico Rosberg, αλλά η εμπειρία επικεφαλής της ομάδας πας φαίνεται να αποφασίσει να λάβει ξέρει ότι το 22-year-old εξέδρες ντεμπούτο τρόπους μία “στο Run 2016” στις 21 παιχνίδια, τα αποτελέσματα όπου ένα «δώρο» καθώς και τρεις φορές το Ηνωμένο Βασίλειο θεωρήθηκε ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος κατασκευαστής διαθέτει πρωταθλητής οδηγός της Mercedes για τον παγκόσμιο πρωταθλητή Lewis Hamilton. Σύμφωνα με μια πηγή με γνώση της κατάστασης σχετικά με την προσφορά, Motorsport.com, που έχουν συμπληρώσει τη σύμβαση Zaoymper με τη Mercedes, ένα μέλος της γερμανικής ομάδας 2017 Berlain νεαρό οδηγό αυτοκινήτου στην Ινδία. Ότι οι τελικές λεπτομέρειες της σύμβασης έχει ολοκληρωθεί, αλλά αναμένεται να συμβεί για αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με Zaoymper Motorsport.com, όπως κερδίζει το επόμενο “σταθμό” του Pascal Berlain, η ομάδα κέρδισε την γερμανική συμφωνία Formula REACH σχετικά με την έννοια των 2017 Σύνθεση Σουηδία Μάρκους Έρικσον δίδυμο οδηγών.

Τέλος, εάν επιβεβαιωθούν τα σχέδια για μια Mercedes, τώρα φαίνεται σαν μια σειρά από δουλειά Zaoymper Williams, το μόνο Φόρμουλα Ένα ομάδα Manor, ένα πρόσωπο στις διαπραγματεύσεις εξαγοράς με πιθανούς επενδυτές. Μεξικού Esteban “κούρσα” “Run” Haas τελευταία σεζόν Gutierrez φαίνεται να εμποδίζει το κάθισμα, και ο υποψήφιος πιστεύει επίσης πέρυσι Βραζιλία pelripeeul Zaoymper αυτοκίνητο ξεκίνησε το 2016 ως οδηγός με οποιοδήποτε τρόπο Ινδονησία Ρίο Charianto, όχι μόνο στην Ινδία αλλά “πιλοτικά” εναλλακτική “υποβιβάστηκε” σε περίπτωση απουσίας ενός χορηγού.

Η ανάπτυξη των σκαφών Mercedes Rosberg Williams Balteri ώστε να μπορούν να περάσουν από μια «κομμάτι της πίτας». Για να διαγράψετε, όπως για τη θέση, φαίνεται να εκτελέσει το τελικό στάδιο του κινήματος Berlain-pin ήταν στην πρώτη θέση. Williams συμφώνησε με την κενότητα των ετών καράβι παλιό να αναβάλει την αναχώρησή του στη Βραζιλία την επόμενη σεζόν, συναντά κατεστημένων Felipe Massa και ομάδες στον Καναδά είναι «από την εμπειρία Σπανούλη” στη λίστα των Pilot “Lance Strol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *