Λίγο κακό για το Μιλάνο

Το πρώτο μέρος του δεύτερου μέρους του τρόπο για να πυροβολήσει Itoyrmpe Ntonaroyma, Lapantoyla που προσπαθούν … να δολοφονήσουν πικρή, κάντε κλικ Koytska στοχεύουν σε ένα κεφάλι και περισσότερο σε ρόλους Μιλάνο AC. Στο 61 ‘Τορίνο κρατήσει το Ηνωμένο Βασίλειο να λάβει την πυροβόλησε Soyso, αλλά το γύρισμα του αιώνα Bonaventure Koytska σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης είναι 1: 1. Σε μόλις τρία λεπτά αργότερα, η Rossoneri εμφανίστηκε το ίδιο. Τώρα κάνουμε τις ομιλίες της πλειοψηφίας των Soyso και το πίσω μέρος του δεξιού και κλωτσήσει το Bonaventure και γήπεδο για να αυξήσει την ανύψωση τα δάχτυλά του σκληρού. 2: 1 για να ολοκληρώσετε τη λήψη σημαντικό ρόλο στην Ntonaroyma στο 68 ‘Mpeloti ξεπεράσει μέσα σε μόλις ένα r Τετάρτη μια νίκη εκστρατεία Γιάννινα για να πάρει ένα rematch με σκοπό να μας δείξει στην πρώτη θέση. Στους «84 για το Bonaventure δεν καθορίζεται ήχου κερδίσει το μοντέλο της ομάδας, το Τορίνο εγκαταλείφθηκε και 10 έχουν εκδοθεί 87 έως Mpareka ήταν λάθος Soyso και 94 ‘Lapantoyla, έχασε αυτό από παρακάμπτουμε το σκοπό και τη βεβαιότητα του πόνου, αλλά δεν είναι όλα το φυτό “για να αφαιρέσετε την καρέκλα, στέλνοντας την μπάλα στο Moretti.

Λίγο κακό για το Μιλάνο, οι οποίοι κατέχουν τα προσόντα των “8” εκεί που περιμένει σε ένα ενιαίο αγώνα Γιουβέντους σε 25 μήνες.

Προσθέστε την εικόνα του Τορίνο, Μιλάνο AC πίεση πηνίο καλύτερη και έχασε στον πρώτο άρθρο 15 «Αν η μετάφραση από Mpenasi Kontraristike και Λιάιτς πυροβόλησε στην πλευρά του φιλέ. Από την καταμέτρηση πηνίο Μιλάνο AC σε 26″ Αλλά Bonaventure μείνει μόνη της δεν ήταν καλή πριν από την μπάλα και Mpareka και περικοπή. 27 ‘Milan AC πηνίο ή μια πρώτη προσπάθεια στο στόχο και Mpertolatsi τέχνης από Hart και Mpenasi η περιοχή Mpeloti είναι ήδη το 15ο γκολ της σεζόν στάδια βαθμολόγησης (0-1). στο στόχο του ’30 πετούν πίσω από μια καλή θέση για να τον κρατήσει, αλλά πραγματικά κακό πρώτο ημίχρονο και δραματικές παραγωγές και μια ευκαιρία για πηνίο Milan AC, αλλά το κεντρί του Koytska 35 ‘περιλαμβάνει το έργο της Itoyrmpe , ο Λιάιτς περάσει πίσω από την καρδιά εστίαση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *