Πρόταση η οποία έχει αποτελέσει προτεραιότητα

Περισσότερη διασκέδαση με αυτό… Milivogevits της ιστορίας της Σερβίας. Τόνισαν ότι η εργασία του παράγοντα διάσημο ΠΙΝΕΙ Zachavi εκτελείται. Ο διευθυντής της σερβικής μέσος Λούκα Ραμαντάνι Γαλούπης φυσικά, αλλά εκείνοι οι οποίοι εργάζονται προφανώς με τον ισραηλινό πράκτορα, και όπως μπορείτε να διαβάσετε παραπάνω.

Την ίδια στιγμή με τους Σέρβους (στην έκθεση), και Έβερτον στον κόλπο το «μαλακό» να καλέσετε τις Ηνωμένες Πολιτείες για 20 εκατομμύρια ευρώ από Morgan Snainterlen κατασκευή. 28 Milivogevits Γαλλικά ισότιμο καθεστώς σε αγγλικούς συλλόγους που ανταγωνίζονται στην κούρσα, και έτσι να επηρεάσει περισσότερο αμυντικά χαφ τον Ιανουάριο.

Λέστερ προσπάθησε, αλλά τελικά αποφάσισε να κατασκευάσει το Entinti πάνω από 17 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι αλήθεια, οι «Αλεπούδες» και Λούκα Μιλιβόγιεβιτς προσπαθεί η υπόθεση, αλλά στην πόρτα… Ο Ολυμπιακός. Αλλά Σέρβοι ηγέτες Αγγλικά άλλη ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, «το κόκκινο» ετοιμάζεται να κάνει τις δικές της προτάσεις.
Αυτή είναι η Έβερτον. Πώς να μιλήσει με μια πηγή «μαλακό» και ίσως στην ανάπτυξη της Σερβίας με την πρόταση η οποία έχει αποτελέσει προτεραιότητα για την πας αγγλική λέσχη Ολυμπιακός Milivogevits. … Όμορφη ποσότητες. Διαβάστε και οι Σέρβοι έχουν προτείνει ότι η Έβερτον θα 12 εκατομμύρια! Φυσικά, εσείς δεν μπορεί να αρνηθεί τα ποσά εύκολα. Δεν κλήσεις ή τουλάχιστον να διαπραγματευτεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *