Ένα πρόγραμμα που είναι πολύ δύσκολο

Πολύ πριν από τον κόσμο ακούσει την οργή ενάντια στην πηγή:. που είναι να πω κάτι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. ”

Κάτι πολύ όμορφο, «πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πάντα το δικαίωμα να είναι ακριβείς, έτσι και τώρα όλη την αβεβαιότητα και τα στατιστικά στοιχεία για να περάσουν, αν θέλετε να δείτε τις επόμενες ημέρες, μιλάμε για το ποδόσφαιρο και την επόμενη μέρα ήμασταν ετοιμάζεται για ένα άλλο: Ποιος κατάφερε να αγωνίζονται από την πηγή. … παιχνίδι. προμηθευτών. Ωστόσο, σε συνεργασία με Celebrity του γιου του. ”

Τονίζει ότι ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου:

” Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Στην πραγματικότητα είναι έτσι ώστε να μπορούν να είναι, και τέλος, είναι πολύ δύσκολη και ότι ήταν καλό. Στις αρχές Μαΐου, και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Πήγαμε Γιάννινα για να τις πληγές του και Engkongk αλλάξαμε σχέδια. Άλλες UBIDE παίζει το ίδιο υλικό, αλλά ήμασταν η πιο επικίνδυνη. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Εκτός από το τέλος μας χρειαζόμαστε τώρα, έχουμε ένα πρόγραμμα που είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να σας ευχηθώ καλή τύχη στο μυαλό σας. ”

.. Αλλά στο εγγύς μέλλον θα γίνουμε μάρτυρες μια άλλη φυλή. θα προσπαθήσει να παρέχει τόσο ισχυρή ομάδα όσο το δυνατόν στο δεύτερο γύρο. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *