Οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο

Μετά την επεξεργασία των κανόνων του 2009, η κυβέρνηση και η συμμετοχή όλων των παικτών του παιχνιδιού 3 + 1 επιτρέπεται. Ελέγξτε το “+ 1” καλούνται παίκτες από την Ασία. Αυτό έχει αλλάξει τους κανόνες και αφήνει μόνο τρία από τα σφαλιάρα μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα. Υπάρχει η πιθανότητα ότι η Ομοσπονδία της Ασίας, πέντε διαφορετικούς παίκτες, και είναι επικίνδυνο να συνεχίσετε Γιάννινα. Κάθε σύλλογος μπορεί να ζήσει πέντε, αλλά ένας από αυτούς από την Ασία. Απόσταση, κάτω των 23, ο οποίος αντιμετωπίζει έναν αγώνα ως παίκτης. Σήμερα ο σύλλογος έχει ενισχυθεί, τουλάχιστον δύο έτη στο χώρο των 18 παικτών του 23, την οικογένεια laniop.

Πράγματι, θα είναι πέντε άλογα στο Club, θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, θα δούμε κατά πόσο οι νέες διαδικασίες, όπως εκείνες στις τρεις ασιατικές παίκτες, αλλά την ίδια στιγμή, έτσι ώστε τα δύο μεγάλα αστέρια μπορεί να παίξει αριστερά πάγκο.
Κινεζική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (καρπού), και οι αλλαγές χρειάζονται χρόνο για να τιμήσει την κινεζική φοιτητής ποδοσφαίρου. Αλλά ο νέος νόμος, αλλά έξι εβδομάδων από την πρώτη περίοδο για την απαλλαγή ανοίγοντας τα χέρια μπορεί να θεωρηθεί. Αρκετές μεγάλες ξένους παίκτες στο πρωτάθλημα, οι κανόνες σχετικά με τη μετακίνηση εμπειρία σε όλο τον κόσμο. Αποτέλεσμα, αλλά φαίνεται ότι αυτός ο παίκτης θα έρθει από την Ασία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *