Δίνει την ώρα στον κόσμο της πίστωσης

Καμία διαδικασία σύγχυση Κλίντον. Όχι ότι هیدینک οποιαδήποτε χρήματα. Γιάννινα Πριν από λίγες ημέρες, η Γενική Συνέλευση, η πρωτεύουσα των 5 εκατομμυρίων. 500 στα τέλη Απριλίου. Ταυτόχρονα, έχουμε μια άλλη 5 εκατομμύρια. 500.10 500 εκατομμύρια για τρεις μήνες. Βλέπω ότι το οικονομικό πρόβλημα είναι ότι μπορώ να πω. Εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση. ”

Είπε: «Ένας καλός παίκτης είναι ότι τα χρήματα δεν θα τελειώσει Κλίντον και οι φτωχοί δεν έχουν 10-15 ξένους παίκτες του υπόπτου ποιότητας, το παράδειγμα των καθυστερήσεων για την έλλειψη των 1-2 δόσεις την δόση των 2 … رضایتنامه γελούν. έχω τα δικά μου χρήματα. Taylaridis δράση για σίγουρα δεν ασκούν χθες με μια άλλη ομάδα, αλλά υπάρχουν τάσεις που απευθύνονται.

Λεπτομέρειες σχετικά με το τι δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής του Κλίντον ΕΡΤ:

“Θα είναι ανταγωνιστικές ή όχι είναι ένα άλλο alzamati συζήτηση. Κάναμε λάθος επιλογές για τις επιχειρήσεις συλλογικής ευθύνης Stramatsoni .. Περιμένετε, μην προσθέσετε μια αποκήρυξη. 4-5 αγόρια κατέλαβαν την πρώτη ομάδα εκεί. Κλίντον δίνει την ώρα στον κόσμο της πίστωσης. Τώρα Αυτό Chatzigiobanni και Ευαγγέλου. και τα άλλα παιδιά. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *