Δεν περνούν την καλύτερη στιγμή της καριέρας του

Τότε πας, μια μέρα άγρια ​​παρελθόν Ολυμπιακή εποχή της “κρυφό” Λοκομοτίβ μέσω Instagram ομάδα ιατρικό προσωπικό με τη σοβαρότητα των τραυματισμών στο αμερικανικό Κέντρο Κουμπάν.

Βαρκελώνη από τον αέρα σε λίγες περιπτώσεις όπου το όνομά του … το Αμερικανικό Κέντρο, δεν περνούν την καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Άσκηση, μετά από Joey δημοσιογράφοι Ntorseϊ … Έχω, επίσης, τα μάτια, “επιτυχημένη”.

«Ακολουθώ συνδέσμων στον αστράγαλο μου. Ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα, σχεδόν όλα μου είπε Κουμπάν με Ευρωλίγκα παιχνίδι καθαίρεσε την περασμένη σεζόν άροτρο-γιατρός, διάστρεμμα και να επιστρέψει στα παιχνίδια ήταν πίεση σε αυτά. Θα καθυστερήσει μέχρι να έχω ποτέ είπε. τότε υπάρχει ο χρόνος των προβλημάτων στο τέλος του ποδιού λίπους πρήξιμο οφείλεται σε μένα. Αυτή είναι η καριέρα μου αναγκάστηκε πιο δύσκολα χρόνια. Ναι, οι τραυματισμοί μου και πάλι εκείνη την εποχή, αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, είμαι πλήττονται ψυχικά, άλλα αγωνιστικά Τραυματισμοί παρέχονται παραπάνω και δεν θα μπορούσε να είναι 100%. επανέλθει ισχυρότερη και apotherapeytw ομάδα, εγώ δεν εγκρίνω απόλυτα. ευχαριστώ τους φίλους μου για τα μηνύματα χωρίς λόγια θα μπορούσαμε να πούμε συνεργασίας, έγραψα ότι πρέπει να πάω. επειδή και πάλι, αλλά για να το βοηθήσει, “Ntorseϊ μια ανταγωνιστική ομάδα στη δουλειά κάθε μέρα.

Έχει επίσης αναφερθεί ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αισθάνονται παλιό καλό. Πηγαίνει για να δείτε μια λίστα από το κέντρο της καταλανικής ομάδας FC Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *