Έκκληση των παικτών στο 100%

Κάνετε μια αναζήτηση Γιάννινα για “gkoltzi”:

“Ψάχνουμε για παίκτες τους στόχους τους. Και όταν είμαστε στο καλοκαίρι, και τα ίδια προβλήματα που οι παίκτες είναι συχνά σε θέση να θέσει τους στόχους του τρέχοντος έτους. Θα συνεχίσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορείτε να diorthwthoyme”.

ΠΑΟΚ shooter πήρε την πρώτη του:

“Μετά την άρνηση αυτή δεν μπορεί να είναι. Είπε ότι ποτέ δεν θα παίξει για τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να το σταματήσει. Γι ‘αυτό δεν αξίζει το χρόνο. Ας κάνουμε ό, τι είναι σωστό σε αυτή την κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι τον Ιανουάριο μπορείτε να βρείτε καλό παίκτες. αυτό είναι το ίδιο με τον Gary. δεν ήξερε ότι τον Οκτώβριο και να προετοιμάσει τον εαυτό σας τώρα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να συμπληρώσουν ένα έντυπο. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα βρούμε μια λύση “στο εγγύς μέλλον.

χρήστες να διαβάσουν την ανακοίνωση ως «συνδέει τους μυς στο βορρά”:

Αναπτύξτε τη μεταγραφή:

“Νομίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες, θα δώσουμε τους καλύτερους παίκτες.” Δεν μπορώ να πω την αλήθεια. ”

ΠΑΟΚ είναι οι εξής:

“Βάλτε μερικά επιτυχημένη στόχους του ποδοσφαίρου. Από την αρχή, όταν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και εμείς δεν θα μπορούσε να σκοράρει. Και, φυσικά, ήταν πάντα ένα πρόβλημα για εμάς. Δεν είστε έκκληση των παικτών στο 100%, και σήμερα έχουμε πολλές πτυχές. Σημειώνεται ότι το 80 τοις εκατό του τερματοφύλακα μας έπαιξε όλα τα ειδικά αντίπαλος », είπε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *