Επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχέδια

Ηνωμένο Βασίλειο γλωσσική κατάκτηση, ολοκληρώθηκε στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, πόλη, Τσέλσι, Έβερτον και Σαουθάμπτον, καθώς και ένα ρεκόρ των ανθρώπων με τη μορφή της Ίντερ «Κίνα» και το όνομα «συζήτηση», η λέξη «Έκθεση» από τη γραμμή εντολών ΜΑΝΩΛΑ. Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής της Ρώμης Mauro Balntisoni δεν έχει απορρίψει επισήμως την πρόταση και να προσπαθήσει να φτιάξει ένα φίλο χθες το βράδυ, μια ομάδα της Ιταλίας.

Σύμφωνα Γιάννινα με Kalntara, «εκθέσεις μεταξύ Αταλάντη, Γιουβέντους, και επί του παρόντος δεν υπάρχουν σχέδια για την τολμηρή κίνηση ως «μια πρόκληση «Κέρεν Suning Ελλάδα πυροβολικού.
Μιλάνο Ιταλία, η Ελλάδα ανακοίνωσε αγγειοτενσίνης έστειλε!
Παραλία Σούπερ αθλητικής εφημερίδας Ιταλία Μανωλάς «Corriere dello Sport» άνοιξε σήμερα.
«Υπερασπιστή της Ρώμης είναι το μέλλον και την καλύτερη τεχνική βλάβη το χάσμα ολοκλήρωσε με επιτυχία. Ελλάδα, στην πραγματικότητα, ισχυρό, γρήγορο και έξυπνο. Πάντα, σύντομη πέλεκυς είναι ένα ιδανικό συνεργάτη που θέλει να είναι υψηλού επιπέδου, και την άμυνα του Miranda είναι πολύ καλό. ΜΑΝΩΛΑΣ 26, ωστόσο, μπορεί να γίνει στις 14 Μαΐου, εξακολουθεί να αυξάνεται. Την ίδια στιγμή, θα μειώσει τα προβλήματα δύο χρόνια Πρωτάθλημα Ιταλίας, μαζί με την ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *