Καμία δικαιολογία για τυχόν παγίδες στο παιχνίδι

Αξίζει πολλά, αλλά η γραμμή που επιβλήθηκε από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, το κράτος κανόνες που να συλλέξουν για τη θεραπεία αθλητών με το ντόπινγκ, την απαγόρευση των τεσσάρων ετών, αλλά στο τέλος του Μαΐου για να ανταγωνιστούν στη χώρα ξεκινά, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών Αγώνων.

“Μέχρι στιγμής, αν μια ειδική ομοιόμορφη αθλητές αντι-ντόπινγκ υποφέρουν απαγόρευση για τη ζωή.” Αυτό σημαίνει ότι η πας Αιθιοπία αθλητής έχει αποτύχει μια δοκιμή κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και η απαγόρευση του Δεκεμβρίου, δεν θα είναι πλέον σε θέση να εκπροσωπεί το έδαφος και διαγωνισμούς.

Αποφάσισε να καθαρίσει το “άθλημα” -Etiopia, Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ βασιλιάς έδειξε “μέσο αεροσκάφη», ο Πρόεδρος της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Στίβου, και η έμφαση που εξέδωσε «μηδενικής ανοχής» προσέγγιση antidoping.

Γκεμπρεσελασιέ δήλωσε ότι η Αιθιοπία έχει αρχίσει να επιβάλει κυρώσεις της ζωής για εκείνους τους εγκληματίες που προσπαθούν να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία του ντόπινγκ μετά. Τον Μάρτιο ένα πέντε χώρες της Αιθιοπίας ανακοίνωσε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Στίβου (IAAF), την «κρίσιμη κατάσταση» για το ντόπινγκ. Η αφρικανική χώρα Ανατολή, δήλωσε ότι η κίνηση θα έρθει σε μια ανασκόπηση των 200 αθλητών. K ‘ajlayo «διάσημο Αιθιοπίας θα ήθελα να μιλήσω για τον κόσμο, που αγωνίζονται κατά του ντόπινγκ και να εξαλείφει την« μαύρη λίστα »της IAAF, την Κένυα, το Μαρόκο, την Ουκρανία και τη Λευκορωσία. Για αυτό λέει είναι ότι η Ρωσία, η οποία έχει απαγορευτεί σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

“« Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τυχόν παγίδες στο παιχνίδι “, δήλωσε Ολυμπιακή νίκη 43, διπλασιάσει τα 10.000 μέτρα στην Ατλάντα το 1996 και το Σίδνεϊ το 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *