Σημαντικές συγκρούσεις στη Γλυφάδα

Παναθηναϊκός Α.ο. Γλυφάδας φιλοξενεί ένα τυπικό σπίτι που είναι Ydraϊko από δύο χρόνια στην κλάση του ο πρωθυπουργός γίνεται «πράσινο» δεν είναι έχασε το κανονικό παιχνίδι (ΝΊΚΕΣ και τρεις ισοπαλίες). Για το «τριφύλλι» θέλουν αυτό παραδοσιακό δυσμενείς «σπάει» σε-3 Ολυμπιακούς Champ συνομιλία ενώ Ydraϊkos για ένα θετικό αποτέλεσμα, τις προσπάθειες και να προσπαθούν για αυτό το έτος και έξι σε ένα πλέι-οφ για να βρείτε.

 

Ο Ολυμπιακός είναι πιθανώς ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα τα ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Πανιώνιος επίσης μετατραπεί, ενώ nacional (isobathmei στην τρίτη θέση με τον Παναθηναϊκό) Πειραιάς, Χίος, τον υποδέχτηκε, και αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί για να κερδίσει. Το ίδιο ισχύει και για τη φιλοξενία το Νούμερο της Γλυφάδας, ενώ Ervin, άχυρο, την πρώτη του νίκη εναντίον Ένφιλντ θα κυνηγήσει μετά από δύο νίκες κατά την έναρξη της τρεις συνεχόμενες απώλειες να έρθει.

Σημαντικές συγκρούσεις στη Γλυφάδα και το λαιμό του τρέχοντος γύρου των 6 στις καλύψεις ανδρών πόλο Α1 νερό.
Επιπλέον, το Dell φιλοξενήσει Γιάννινα τοπικές NOB-ΠΑΟΚ, που είναι οι ιδιοκτήτες του φωτογράφου ακόμα στη δεύτερη θέση στην κατάταξη για τους στόχους της προστασίας. «Δύο προς τα βόρεια,» γενικά επιβραδύνει όταν το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, τώρα είναι σε ένα πολύ καλό διπλό στη Χίο και δοκιμάστε κάτι έξω από το παιχνίδι στο λαιμό που έχασε έδαφος επειδή η ήττα από την Ydraϊko αίτηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *