Δεν υπήρχε καμία έκπληξη

Ήμουν πάντα ένα καλό παιχνίδι, είστε μια μεγάλη ομάδα. Γιάννινα Gkimbril παίκτης που πυροβολεί και γνωρίζουμε αυτό. Θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε καμία έκπληξη. Ένα κανόνι στο 41-40, και σίγουρα μπορεί να βάλει Nichols. Η άμυνα μας ήταν, με κάθε σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το χειροκρότημα του κόσμου. Είναι μεγάλη για να είναι μαζί μας και οι κακές στιγμές. Έχουμε σημαντικό αγώνες και θέλουν να μας ακολουθήσουν.

 

Ολυμπιακό προπονητή, είπε όλα: «μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, επειδή η συνείδησή μας είναι σαφείς και αρνητική αντίδραση να κερδίσει, πρέπει να δείξουμε στο πρώτο μισό άμυνα μας ήταν πολύ καλή, δεν είναι απαραίτητο, αλλά το δικαίωμα της απεργίας δεν ήταν litogisami. Κατάλληλες συνθήκες και σχεδίου εφαρμογής που μας δεν είναι καθόλου νευρικό ότι βάζουμε στο αποτέλεσμα, χωρίς να κάνει τα παιχνίδια και δεν είναι σωστά. Ήμασταν νευρικοί, δεν διαβάζουν ένα εύκολο καλάθι.
Στο δεύτερο μισό εμείς βελτιωμένη οθόνη και βελτιώνουν την κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθήστε να παίξετε περισσότερο ως μια ομάδα. Αλλά με την κυκλοφορία κάποτε ήμασταν νευρικοί και έχουμε χάσει την εστίαση στην άμυνα. Είναι ένα παιχνίδι που διαμένει συνήθως στην προστασία, αλλά προστασία είναι απογοητευμένοι επειδή κάναμε κάποια λάθη στην επίθεση. Παναθηναϊκός λόγω μερικά εύκολα καλάθια, αλλά να θέσει μερικές φωτογραφίες, και, στη συνέχεια, μπορεί να είναι δύσκολο να επιστρέψει, παρά τις προσπάθειες. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *