Ο στόχος είναι πάντα με τον τίτλο

Ως μέλος της εθνικής ομάδας των νέων έκτη θέση το 2004 και το 2005, τα τέσσερα κόσμο το 1999 για τη νεολαία εθνικό πρωτάθλημα στην πας Ευρώπη.

” Στην πραγματικότητα, αγκαλιά mm. Ξυνή και Πουρνάρα και να αποτρέψει τους ανθρώπους είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για να εργαστεί με, τάξεις, όπως το όνομα της ομάδας που είναι γνωστό ότι έχουν νόημα, να το καταλάβω μόνη της, και είναι μέλος της ομάδας στην ανάλυση του πώς μπορούν να βοήθεια των παιδιών, ο βασιλιάς, δεν νομίζω ότι οι ομάδες θα πάνε το περασμένο έτος.

Οι εκθέσεις αυτές:

ΙΕΚ Ξυνή, άρχισε ομάδα δήλωση συνεργάζεται με ελληνικές cheirosfairisti, Αλβανοί Αλέξη. χάος Will αρχίζει μια ΧΑΝΘ (1990-1999), στη συνέχεια κάτω από τις Ηνωμένες Πολιτείες (1999-2004). Στη συνέχεια έπαιξε για οκτώ χρόνια στο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Γερμανία, όπου φορούσε τη φανέλα Wetzlar (2004-2006) Gummersbach (2006-2009), Rhein Neckar ΛΟΒΕΝΙΑ (2009), Lübeck (από το 2009), Balingen (2012). Gummersbach’ve Κύπελλο το 2009. Επέστρεψε σε μια ξένη γλώσσα βοήθεια ενός ΑΕΚ παράσταση το 2012.

Και στη συνέχεια έλαβε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και κύπελλα, και ένα άλλο. συνολικό έργο Αλβανοί Αλέξης πέντε τίτλους πρωταθλήματος, ευρωπαϊκή οικογένεια Κύπελλο και Ομοσπονδίας Κύπελλο στο Gummersbach, με μόνο ελληνικές αναψυχής έχει στην Ευρώπη Κύπελλο.

Η αποστολή: «ο στόχος είναι πάντα με τον τίτλο αφού έτσι πήγα να τον Tim για τα καλά τη γλώσσα βοήθεια ενός έθνους εκτός της ομάδας αριστερά και θα υπάρξουν κι άλλες γνώμη ως πιο πιθανό να χρειαστεί πρόσθετη ψυχική υγεία, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, αλλά οι προσπάθειες για να βρείτε τα ονόματα ”.

Και η ομάδα των ΗΠΑ έχει 6, όπου το 2004, Jeux.

Μετά από αυτή τη συμφωνία μαζί τους για την πρώτη αλβανική δήλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *