Το πρόβλημα προπονητής ήταν πάντα ένα ερωτηματικό

“Δεν μπορώ να βρω την καλύτερη προετοιμασία για το Australian Open. Δεν είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα, νομίζω ότι ένα σύνολο 5, 8.10; Ελέγξτε τους ανεμιστήρες, ήταν σίγουρα αισθάνεται καλύτερα”αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στα παιχνίδια, δήλωσε ο Κύργιος και MakEnro, όταν ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια, όπως είπε, ότι το αγόρι προσπαθεί να τερματίσετε την ερώτηση απάντησε:

“Ναι, ναι, εγώ εξακολουθώ να το κάνω. Όταν ήταν εδώ αυτή την εβδομάδα; John MakEnro ξέρω, ο άνθρωπος. Ρωτήστε το καλύτερο.” Ξέρει τα πάντα! ”

Μετά εξαίρεση το δεύτερο γύρο του Australian Open και που Αντρέας Σέπι με 3-2, 2-0, ενώ νωρίτερα, 21-year-old Ελληνικά-Αυστραλός τενίστας nick Κύργιος προετοιμασία συζήτηση, ο προπονητής είπε, θα πρέπει την ίδια στιγμή, τον άφησε με ένα καρφί MakEnro που τον επέκρινε .

Αργότερα, έδωσε μια απάντηση σε δύο ερωτήματα αισθάνονται πόνο, ένα αθλητικό ψυχολόγο στο πρόσωπο: «Δεν ξέρω, ρωτήστε τον John MakEnro ξέρει τα πάντα.”

“Το σώμα μου είχε πολλά προβλήματα. Με πονάει αρκετά. MakEnro δήλωσε ο John O; Καλά ήταν μεγάλη, πολύ καλή δουλειά.”

Τέλος, Γιάννινα όταν ρωτήθηκε αν αισθάνεται αδικημένος και να ασχοληθεί με τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό, είπε: «καλά, αξίζω να κάνω λάθος.”

Σε περίπτωση απουσίας του λεωφορείου, είπε: … «Το πρόβλημα προπονητής ήταν πάντα ένα ερωτηματικό για μένα, νομίζω ότι θα πρέπει να λάβει λίγο πιο σοβαρά για να είναι ένας παίκτης στο δωρεάν προπονητή κορυφή 100 που πρέπει να αλλάξει ήξερα πολύ καιρό πριν ότι εμείς. βρείτε έναν προπονητή, αλλά ήθελα να είμαι ελεύθερη. νιώθω πιο άνετα. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *