Πολύ επικερδής συμφωνία

Εσωτερικές πληροφορίες τεχνολογία μπορεί να φέρει μαζί 1/4 από το ποσό κατά το πρώτο έτος του νέου του συμβολαίου, αύξηση 7,5% για την εποχή. Εάν το ανώτατο όριο μισθού είναι πραγματικά 107 εκατομμύρια. Έλληνας Διεθνής, ελπίζω ότι θα είναι η πρώτη χρονιά pay 26750000. δολάριο, εάν η σύμβαση συνάπτεται για περίοδο πέντε ετών με το αναμενόμενο να πάρει συνολικά 150 εκατομμύρια ευρώ. $ Και όλα αυτά πριν καν κοντά σε 28 χρόνια.

Αν όχι, John Antetokounmp, ο οποίος επιλεγμένο Ράιτ της ομάδας την καλύτερη σεζόν στο ΝΒΑ μετά επόμενο ή τα επόμενα ή MVP της ψηφοφορίας κύκλο, τότε μπορείτε να κερδίσετε έως και 30% από το ποσό αυτό, περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια. Δολάρια το χρόνο.

Να διενεργούν σθεναρά τα ακριβά Έλληνα αθλητή όλων των εποχών με την μεγάλη διαφορά πραγματικά Γιάννινα στην επόμενη λίστα, Sean Antetokounmp διεύθυνση.
21 την Huffington Post αναμένεται να λάβει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια. Δολάριο στο εγγύς μέλλον, αλλά στο επόμενο συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι (που παραμένει) είναι εξαιρετικό! Κατά κάποιο τρόπο, αν η ομάδα του θέλει να τον κρατήσει κοντά, Tου προσφέρετε μια σύμβαση όσο το δυνατόν, ειδάλλως θα χρειαστούν τα ίδια αλλού.
Πληρωμές μέσω 2017/18 αναμένουν σεζόν NBA ομάδες πετούν 107 m δολάρια, μετά την υπογραφή, μια νέα έκθεση της συμβάσεως, αλλά μερικές πολύ επικερδής συμφωνία αλλιώς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *