Μαθήματα για το ποδόσφαιρο

Τζιμόπουλος «Πνεύμα έστειλε”
Στο κράτος του χόρτου Rosa και Τζημοπούλου. “Ο Tom όχι για το ποδόσφαιρο να παίξει ήταν. Γνωρίζουμε ήδη ότι το παιχνίδι θα πρέπει να κατευθύνεται και κομμάτια. Έχουμε το πνεύμα και πιστεύω ότι η ομάδα μου και ένα καλό παράδειγμα για το μέλλον. Ναι, μια χώρα κατάλληλη για gaming. κάνω ως ομάδα, και δεν ξέρω το ψευδές για να πάει. Ο συνδυασμός του ποδοσφαίρου δεν είναι να σας βοηθήσει μάτια », είπε.

Ο Michael είχε μια συγκεκριμένη λέξη στο Brand-Τζημοπούλου Πασχαλάκης και το «πνεύμα» του αθλητή στον ΠΑΣ Γιάννινα

“Χρυσό ή” ποτό και το χρωματισμό Michael είναι ένας ειδικός λόγος. “Συγχαρητήρια στους παίκτες, και για τα επόμενα μαθήματα για το ποδόσφαιρο. Μπορείτε να κάνετε κάτι για το γήπεδο θα πρέπει να αντικατασταθεί από την δεξιά πλευρά. Δεν υπάρχει σεβασμός για την ομάδα μας. έχουμε ένα παιχνίδι μάθει. φροντίζουμε το παρόν μας, και, τέλος, είναι σημαντικό ότι είμαστε όπου πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι.

Πασχαλάκης: “το Φρούριο” Ζώσιμος ”
Στο να καταστεί η “δύναμη” Ζώσιμος “», δήλωσε ο Πανιώνιος του Πασχαλάκης μετά τη νίκη ενάντια σήμερα. «Ήταν πολύ δύσκολο να παίξει. Αυτό θεωρήθηκε πιθανό να παίξουν ένα παιχνίδι, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσει στον Πανιώνιο. Το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε να κερδίσουμε στο σπίτι. Πρέπει να δικαστήριο σπίτι κανείς δεν πηγαίνει ένα πύργο εδώ. φοιτητές πιστοποιητικό για να δώσει το 100% και να συνεχίσει », είπε και συζητήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης του γηπέδου.” ήταν πολύ δύσκολο σήμερα, δεν χτύπησε τις περιοχές της μπάλας, το πόδι του γλίστρησε, αλλά υπάρχουν δυσκολίες στη ζωή. τι αντιμετωπίζουμε, και συναντήθηκε με τον σύντροφό της. που θέλετε για τα παιδιά σας, για σας λειτούργησε.

Όπως πύργοι κόπωση, δίκλινο δωμάτιο και συνδυασμό σαλόνι. Δεν έχετε χρόνο για να υπογράψει το πρωτάθλημα ήταν η αλήθεια. Είμαι ανησυχούν, βέβαια, ότι θα σκοράρει. Ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν σε καλή υγεία και θέλουν να αφιερώσουν. Από την καρδιά μου, θέλω να έχω περισσότερη ενέργεια. Στις περισσότερες μπορώ να κάνω γι ‘αυτόν », είπε πίσω από κλειστές πόρτες με νέες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *