Το τελικό μέρος του διαγωνισμού

Το Swiss Star, ο παγκόσμιος αριθμός 17, 1:00 και 32 λεπτά μετά τον αγώνα, 6-1, 7-5, 6-2 τοις εκατό και γερμανικό αντίπαλο. Κάτοχος του Grand Slam, 17, από ό, τι οποιοδήποτε άθλημα στην ιστορία του τίτλους Grand Slam ξεχωρίζει, περισσότερο από 41 πρωταθλήματα για τελευταία φορά. 31 καταλήγουν με δρομέας και Jimmy Connors ανταλλαγή ζωντανούς ανθρώπους, αυξάνοντας τη διαφορά.

14 χρόνια, William, που για πρώτη φορά σε δύο φορές στο τέλος του το φλυτζάνι της Μελβούρνης. Το 2003, ήταν δημοφιλής με την αδελφή του, Serena Williams έχασε, θα κυκλοφορήσει στο τέλος του διαγωνισμού η ονομαστική. Επιεικές, Gkarmpine Mougkourouza (# 7) 6-4 6-0 σε αμερικανική κακάο και Vantevegke (στην κατάταξη Αρ. 35), θα παίξει στον τελικό,

Αθήνα
Αυστραλιανό Open ημιτελικό μεταξύ Tsonga, 3-0 (7-6, 6-4, 6-3) έπαιζε αρκετά Vavrinka. Ελβετική τενίστας να ανταγωνιστεί στην τέταρτη θέση στο επάνω μισό του το τελικό μέρος του διαγωνισμού.
Ρότζερ Φέντερερ παρά Vavrinka, που κέρδισε Γιάννινα το ελβετικό πρωτάθλημα τίτλο, 41-og Grand Slam ημι-τελικό στο διαγωνισμό για την παροχή και Misha Zveref νίκη στο έτος 2014.
Venus Williams κατά το τελευταίο εξάμηνο μετά από 14 χρόνια
Venus Williams H Αναστασία Pavlioutsenkova χάσμα μεταξύ της πλειοψηφίας και το Αυστραλιανό Όπεν, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος του εξαμήνου. 36chroni, Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν καμία. 17 στον κόσμο, ένας αντίπαλος της Ρωσίας (κόσμο No.27) 6-4, 7-6 νίκη (7/3) και ζουμερά στο τέλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *