Μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν

Στο Bad δικαστήριο, λόγω της βροχής ανά δευτερόλεπτο εννέα ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία παίκτες Bakasetas πρώτα στη γραμμή, και για 19 χρόνια Βούρος αναγκάστηκε να δουλέψει από την πρώτη του Díaz τραυματίστηκε και άφησε Isorropisan μετά από 20 ο πρώτος αγώνας. και δύο φορές απείλησε.

Κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι ταύροι έχουν μια καλή στιγμή στο 51 ‘Chumbinho σε θέση να “καταλάβει” την περιοχή πας, αλλά η soytare ακεραιότητα και όταν ο διακομιστής δείχνει περισσότερο ενθουσιασμό σε 71 μεγάλες εταιρείες κατάφεραν να ανοίξουν Neoeiselthwn Melikiwtis θα. “απόσυρση” Bakasetas με Μοσχονά και το 0-1 να περάσει.

είναι το καλύτερο ξεκίνημα αποβλήτων αγελάδα του χρόνου και τους στόχους της ΑΕΚ και των αθλητών Bakasetas 71, Donna κέρδισε 1-0 στη Λιβαδειά, το “16” καθρέφτη και το “θεμέλιο” στα ημιτελικά.

20 ‘Senka μέσα και έξω σε λιγότερο από 21 “πυρηνική Chumbinho και έκοψε την μπάλα πίσω στον 45 σκοτώθηκαν από ζαχαροκάλαμο σταμάτησε να θέσω ένα απλό έργο.

Τέλος, δύο αγελάδες και μια μεγάλη επιθυμία να κερδίσουν. Κατ ‘αρχάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, 89 ετών, πυροβολήθηκε στην πλευρά της αλκοόλης, και στη συνέχεια ο άνθρωπος από τα 93 άτομα που πυροβολήθηκαν από Ανέστης σκληρό ΑΕΚ 0-1 και τώρα εργάζεται με σκοπό την καλύτερη. ανταγωνισμός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *